Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Florence and the Machine: Sold out σε χρόνο ρεκόρ για την τρίτη συναυλία
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Florence and the Machine: Sold out σε χρόνο ρεκόρ για την τρίτη συναυλία

Florence and the Machine: Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου το συγκρότημα θα εμφανιστεί για τρίτη φορά στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου, εξαντλώντας σε χρόνο ρεκόρ για άλλη μια φορά τα εισιτήρια.

Florence and the Machine: Από το πρωί της Δευτέρα έχει ξεκινήσει η προπώληση για την τρίτη συναυλία των Florence and The Machine και στην ιστοσελίδα της viva επικρατεί πανικός. Αυτή την ώρα στην «ούρα» για μπουν στο σύστημα βρίσκονται πάνω από 19.000 και η αναμονή ανέρχεται σε πάνω από 50 λεπτά. Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου το συγκρότημα θα εμφανιστεί για τρίτη φορά στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου.

Το εισιτήρια θα κοστίζουν 53 και 48 ευρώ και ένα ευρώ από κάθε εισιτήριο θα δίνεται στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Αυτή η εξαιρετική πρωτοβουλία των Florence & The Machine βοηθά ουσιαστικά και δίνει πνοή στην οργάνωση να συνεχίσει το καθημερινό σημαντικό έργο της. Η οργάνωση είναι γνωστή στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου από τη Γαλλική ονομασία της ή απλά MSF.

Florence and the Machine: Σημαντική βοήθεια στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (Doctors Without Borders) είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική και ανθρωπιστική οργάνωση, που παρέχει επείγουσα βοήθεια σε άτομα που έχουν τραυματιστεί από ένοπλες συγκρούσεις και επιδημίες. Βοήθεια παρέχει και στους αποκλεισμένους από την παροχή ιατρικής φροντίδας και φυσικές καταστροφές, κυρίως σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας, που έχουν έλλειψη ειδών πρώτης ανάγκης.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιο τους. Συνιστούμε στους υποψήφιους αγοραστές να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους αποκλειστικά και μόνο από τα επίσημα σημεία πώλησης. Ως εκ τούτου, η παραγωγός εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές μέσα από άλλες πλατφόρμες και για τα οποία δεν υπάρχει εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.

Florence and the Machine: Εξαντλήθηκαν σε 60′ τα εισιτήρια της δεύτερης συναυλίας

Τα εισιτήρια για τη δεύτερη ημέρα συναυλίας του συγκροτήματος – φαινόμενο, πωλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ για τα δεδομένα συναυλιών στην Ελλάδα. Ο χρόνος πώλησής τους ήταν ακριβώς 60 λεπτά. Για το λόγο αυτό, η Florence υποκλίνεται στη λατρεία των fans στην Ελλάδα και προσφέρει μία δεύτερη βραδιά μουσικής μυσταγωγίας, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Οι Florence & Τhe Machine, το μουσικό φαινόμενο που έχει συναρπάσει κοινό και κριτικούς, έρχονται στην Ελλάδα στον πιο ταιριαστό χώρο που θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί κανείς. Λίγη ώρα μετά την δύση του ηλίου, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, οι Florence & Τhe Machine θα ανέβουν στην σκηνή του Ηρωδείου και από εκεί θα προσφέρουν στο ελληνικό κοινό μία μαγική και πολυαναμενόμενη μουσική βραδιά.

Florence and the Machine: To βιογραφικό της Flo

Η Florence Welch γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νότιο Λονδίνο, σε ένα περιβάλλον, από το οποίο κληρονόμησε την αγάπη για τα βιβλία και την τέχνη, την υψηλή αισθητική και την ανάγκη για έκφραση. Πέρασε μία έντονη εφηβεία, με εμπειρίες που την καθόρισαν και τελικά την οδήγησαν στον κόσμο της τέχνης και της μουσικής ειδικότερα, σαν ένα είδος εσωτερικού διαλόγου.

Το 2009, κάνει το δυναμικό μουσικό της ντεμπούτο με το Lungs, το οποίο χαρακτηρίστηκε σαν το πιο ώριμο μουσικά και συναισθηματικά γοητευτικό άλμπουμ εκείνης της χρονιάς στη Μεγάλη Βρετανία. Η ίδια αναγνωρίστηκε στη μουσική κοινότητα ως η πιο ιδιόμορφη και δημοφιλής καλλιτέχνης του καιρού μας, με καταλυτική παρουσία στη σύγχρονη μουσική σκηνή.

Ένα χρόνο πριν, το 2018, το High As Hope έρχεται ως το επιστέγασμα της προσωπικής της ωρίμανσης. Η Florence εμπλέκεται σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Νιώθει πλέον πιο σίγουρη και πιο αισιόδοξη, οι στίχοι της μετουσιώνονται σε τραγούδια, οι μελωδίες ξεπηδούν διαρκείς, αβίαστες και ολοκληρωμένες. Αντικρίζει την κάθε μέρα της με αισιοδοξία και ελπίδα.

«Όλοι πεινάμε για κάτι, υπάρχουν κενά και ρωγμές στην ψυχή μας, που θέλουμε να τις γεμίσουμε, “να βουλώσουμε τρύπες” με αγάπη και μίσος, εξαρτήσεις και εμμονές. Η ευτυχία όμως δε σχετίζεται με τα μεγάλα και το δραματικά, μπορεί να βρεθεί στις πιο συνηθισμένες στιγμές, στη ρουτίνα, σε εκείνα τα καθημερινά πράγματα, που συνήθως δεν εξυμνούμε στα τραγούδια».

Η Florence έρχεται στην Αθήνα στην πιο ώριμη στιγμή της. Κλείνει την παγκόσμια περιοδεία της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού σαν μία απόκοσμη θεά, της τέχνης και του έρωτα, που θα σαγηνεύσει το κοινό με τη δύναμη της ευαισθησίας της, την αστείρευτη ενέργεια της και την εκστατική παρουσία της. Μανική και μοναδική.

Πληροφορίες

Ημερομηνία

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης

Στις 21.00

Τιμές εισιτηρίων

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 55 ευρώ και φθάνουν τα 170 ευρώ

ΑμεΑ: 35 ευρώ

Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (ΚΑΤΩ Διάζωμα, Κερκίδα Α, Σειρές 1 –3). Το εισιτήριο των συνοδών κοστίζει 35 ευρώ.

Ένα ευρώ (1 ευρώ) από κάθε εισιτήριο θα δίνεται στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Ηλεκτρονικά

www.viva.gr 

Τηλεφωνικά

11876

Καταστήματα

Seven Spots, Reload, Wind stores, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, αθηνόραμα gr. Yioleni’s, viva Kiosk στο Σύνταγμα

Αυτή η εξαιρετική πρωτοβουλία των Florence & The Machine βοηθά ουσιαστικά και δίνει πνοή στην οργάνωση να συνεχίσει το καθημερινό σημαντικό έργο της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις