Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σία Κοσιώνη: Οι διακοπές, το instagram και η ανανέωση του συμβολαίου της
LIFESTYLE

Σία Κοσιώνη: Οι διακοπές, το instagram και η ανανέωση του συμβολαίου της

Σία Κοσιώνη: Η Σία Κοσιώνη φεύγει διακοπές και μας αποχαιρετά με ένα κείμενο στο Instagram. Η γνωστή δημοσιογράφος, μετά από μια τηλεοπτική σεζόν υψηλών απαιτήσεων, θέλησε να πει δημόσια δυο λόγια.

Σία Κοσιώνη: Η Σία Κοσιώνη φεύγει διακοπές και μας αποχαιρετά με ένα κείμενο στο Instagram. Η γνωστή δημοσιογράφος, μετά από μια τηλεοπτική σεζόν υψηλών απαιτήσεων, θέλησε να πει δημόσια δυο λόγια και να ανανεώσει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές το ερχόμενο φθινόπωρο. Μετρώντας ήδη 13 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ, ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αλλά και εκπομπών, ο σταθμός δείχνει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της και ανανεώνει το συμβόλαιο συνεργασίας της.

Για τα επόμενα δύο χρόνια, η Σία Κοσιώνη συνεχίζει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ. Μέσα από την ανάρτησή της, στο instagram, γράφει δύο λόγια για τη σεζόν που πέρασε που περιείχε χαρές, λύπες και αρκετή κούραση.

Σία Κοσιώνη: Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Ήταν κι αυτή μια σεζόν που τα είχε όλα. Χαρές, λύπες, αγωνίες, αδρεναλίνη, κούραση. Είναι όμως όλα αυτά μαζί που κάνουν αυτή τη δουλειά συναρπαστική. Τα παίρνω όλα μαζί στο καλοκαίρι μου, να τους βάλω τα απαραίτητα φίλτρα και σύντομα με το καλό θα είμαστε και πάλι μαζί για την 14η σεζόν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Όπως με ξέρατε τις προηγούμενες 13. Με λίγα ή πολλά, κοντά ή μακριά, να περνάτε όμορφα με αυτούς που αγαπάτε και σας αγαπούν. ΥΓ: Η φωτό από μία από τις εξαντλητικές πρόβες των εκλογών! #vacationtime #vacation #summer #summerbreak #seeyousoon».

View this post on Instagram

Ήταν κι αυτή μια σεζόν που τα είχε ολα. Χαρές, λύπες, αγωνίες, αδρεναλίνη, κούραση. Ειναι όμως όλα αυτά μαζί που κάνουν αυτή τη δουλειά συναρπαστική. Τα παίρνω όλα μαζί στο καλοκαίρι μου, να τους βάλω τα απαραίτητα φίλτρα και σύντομα με το καλό θα είμαστε και πάλι μαζί για την 14η σεζόν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Όπως με ξέρατε τις προηγούμενες 13. Με λίγα ή πολλά, κοντά ή μακριά, να περνάτε όμορφα με αυτούς που αγαπάτε και σας αγαπούν. ΥΓ: Η φωτό απο μια απο τις εξαντλητικές πρόβες των εκλογών! #vacationtime #vacation #summer #summerbreak #seeyousoon

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni) on

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Έγιναν κουμπάροι σε γάμο φιλικού τους προσώπου

Ένα στενό φιλικό τους ζευγάρι πάντρεψαν το απόγευμα της Παρασκευής ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη, σε μία λαμπερή και συγκινητική τελετή. Η πανέμορφη νύφη, Μαρία Καραΐσκου, δικηγόρος από τη Λαμία, κόρη του Αντιπεριφερειάρχη και νέου Δήμαρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου. Ο γαμπρός, Νώντας Μούσιος, είναι πολιτικός μηχανικός, στενός φίλος και συνεργάτης του Κώστα Μπακογιάννη.

Συνεργάτης που έγινε φίλος. Φίλος που έγινε οικογένεια. Νώντα μου να ζήσετε με την Μαρία σου ευτυχισμένοι, όπως το αξίζετε. Στα δύσκολα και τις χαρές, μαζί!

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης am Freitag, 19. Juli 2019

Σία Κοσιώνη: Πώς αντέδρασε στη νίκη του συζύγου της στις εκλογές

Η Σία Κοσιώνη, παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ αλλά και σύζυγος του νέου δημάρχου της Αθήνας, ξεκαθάρισε τη θέση της απέναντι στον νικητή των εκλογών. Η δημοσιογράφος τόνισε ότι είναι άλλο το προσωπικό και άλλο το επαγγελματικό. Σε ό,τι αφορά στο πρώτο χαίρεται, αλλά αν δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε θα τον περιμένει… «στη γωνία, όπως χαρακτηριστικά είπε στον αέρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις