Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Λετίσια Κάστα – γυμνό: Στα 41 της ποζάρει ολόγυμνη και δεν χορταίνεις να την κοιτάζεις
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λετίσια Κάστα – γυμνό: Στα 41 της ποζάρει ολόγυμνη και δεν χορταίνεις να την κοιτάζεις

Λετίσια Κάστα - γυμνό: Η Λετίσια Κάστα, μία από τις πιο ωραίες γυναίκες της γης, παραμένει το απόλυτο θηλυκό στα 41 της.

Λετίσια Κάστα – γυμνό: Ηθοποιός, μοντέλο και μια γυναίκα που αποτελεί διαχρονικό σύμβολο ομορφιάς.  Η πρώτη μεγάλη συνεργασία της Λετίσια Κάστα ήταν με την εταιρία Guess το 1993. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Πολ Μαρσιάνο, ξετρελάθηκε με την έφηβη ακόμα Κάστα και της πρόσφερε συμβόλαιο για τη διαφημιστική εκστρατεία της Guess, κάνοντάς την ευρέως γνωστή σε όλο τον κόσμο.  Από τότε η καριέρα της στο μόντελινγκ εκτοξεύθηκε και στη συνέχεια η όμορφη Λετίσια στράφηκε και στην υποκριτική. «Όταν ξεκίνησα το μόντελινγκ, όλοι ήθελαν να με αλλάξουν. Ήμουν πιο χυμώδης από όσο έπρεπε, πιο κοντή από όσο ήθελαν, ακόμα και τα δόντια μου ήθελαν να αλλάξουν. Είμαι πολύ περήφανη που τελικά δεν άλλαξα κάτι» έχει σημειώσει σε συνέντευξή της.

Σήμερα, στα 41 της χρόνια η Γαλλίδα καλλονή φωτογραφίζεται ολόγυμνη για εξώφυλλο περιοδικού. Μάλιστα, η Λετίσια Κάστα συνεργάστηκε με Ελληνα make up artist για την φωτογράφιση που έκανε για το γαλλικό περιοδικό Elle.  Συγκεκριμένα, το make up της επιμελήθηκε ο Γρηγόρης Πυρπύλης, ο οποίος ανέβασε και το αντίστοιχο στιγμιότυπο στο προφίλ του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B0DMVcDiLwW/?utm_source=ig_embed

Λετίσια Κάστα: Μία από τις πιο μαγικά όμορφες γυναίκες της γης

H Γαλλίδα ηθοποιός και μοντέλο Λετίσια Κάστα γεννήθηκε στις 11 Μαΐου του 1978 στη Νορμανδία, από όπου κατάγεται και η μητέρας της, ενώ ο πατέρας της είναι από την Κορσική. Έτσι πέρασε την παιδική της ηλικία ανάμεσα στη Νορμανδία και στην Κορσική, μαζί με τα άλλα της δύο αδέρφια τον Ζαν Μπατίστ και τη Μαρί Άνζ. Έκτοτε συνεργάστηκε και έλαβε μέρος σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες γνωστών οίκων μόδας και εταιριών. Έχει γίνει εξώφυλλο σε περισσότερα από 100 περιοδικά μόδας, και όχι μόνο, ενώ το 1998 πόζαρε για το ημερολόγιο της «Pirelli» (1999).

Έχει λάβει μέρος σε τρία video clip: στο «Te Amo» της Ριάνα, στο «Baby Did a Bad, Bad Thing» του Κρις Ισάακ και στο «Terre d’Oru» των Μουβρίνι και Στινγκ. Η Λετίσια έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 1999, με την περιπέτεια «Αστερίξ και Οβελίξ Εναντίον Καίσαρα», του Κλοντ Ζιντί. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά της δημοφιλούς σειράς κόμικς «Αστερίξ και Οβελίξ».

Η Λετίσια Κάστα στο Baby Did A Bad Bad Thing

Οι περιπέτειες των χάρτινων ηρώων, που ζωντάνεψαν στη μεγάλη οθόνη, είχαν πλούσιο σκηνικό διάκοσμο και άφθονα ψηφιακά εφέ, ενώ έπαιξαν γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Ρομπέρτο Μπενίνι, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ ως Οβελιξ και ο Κριστιάν Κλαβιέ ως Αστερίξ.

Η Λετίσια Κάστα έχει μια κόρη 18 χρονών, τη Σατίν (Sahteene), με τον Στέφαν Σένταουί (Stéphane Sednaoui). Αργότερα αρραβωνιάστηκε τον Ιταλό ηθοποιό Στέφανο Ακόρσι (Stefano Accorsi) και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά τον Ορλάντο, που γεννήθηκε το 2006 και την Αθηνά, που γεννήθηκε το 2009. Πλέον, η εκθαμβωτική Κάστα ζει τον έρωτά της με τον Γάλλο ηθοποιό, Λουίς Γκάρελ, τον οποίο και παντρεύτηκε το 2017.

https://www.instagram.com/p/BVTAo8ZgqrN/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις