Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σεισμός Αθήνα: To επικό tweet του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τον σκύλο του
LIFESTYLE

Σεισμός Αθήνα: To επικό tweet του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τον σκύλο του

Σεισμός Αθήνα: Φαίνεται πως τα κατοικίδια έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται κάποια φυσικά φαινόμενα, όπως τον σεισμό, πριν γίνουν αισθητά από τους ανθρώπους.

Σεισμός Αθήνα: Με το γνωστό χιούμορ του σχολίασε ο κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, τον σεισμό στην Αθήνα μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter. Συγκεκριμένα, ο Κουτσόπουλος σχολίασε τα αντανακλαστικά του σκύλου του, του Σαλβαδόρ, ενός ξανθού λαμπραντόρ. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφέρθηκε στην φήμη που θέλει τους σκύλους να έχουν την έκτη αίσθηση και να “μυρίζονται” του σεισμούς. Φαίνεται πως τα κατοικίδια έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται κάποια φυσικά φαινόμενα πριν γίνουν αισθητά από τους ανθρώπους.
Πάντως, ο Σαλβαδόρ, ο σκύλος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου δεν φαίνεται να το επιβεβαιώνει. «Τα σκυλιά λέει καταλαβαίνουν τους σεισμούς… Και ο Σαλβαδόρ είναι απλά στην αυλή και γλύφει τα “απ’ αυτά” του…» έγραψε ο σεφ του MasterChef προκαλώντας τσουνάμι αντιδράσεων στο twitter.

Οι απαντήσεις στην ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έπεσαν βροχή και πολλοί ήταν εκείνοι που έδωσαν λεπτομέρειες για τον τρόπο που αντέδρασαν τα κατοικίδια τους την ώρα του σεισμού. Το ένα κοιμόταν, το άλλο έκοβε βόλτες, έγραψε άλλος χρήστης απαντώντας στο tweet του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Άλλος χρήστης έστειλε τη φωτογραφία του σκύλου του στο twitter εξηγώντας πως δεν αναστατώθηκε καθόλου από τον σεισμό στην Αθήνα. Υπήρξαν και εκείνοι που παρατήρησαν πως ο σκύλος τους αντέδρασε στον σεισμό, προσπαθώντας να τους δείξει την έξοδο. Κάποιοι, αναφέρθηκαν στην αντίδραση των αιλουροειδών φίλων του ανθρώπου. «Οι γάτες μου κρύφτηκαν κάτω από το κρεβάτι» σημείωσε μία χρήστης στο thread του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

https://twitter.com/mireillecos/status/1152183298774507520?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1152183298774507520&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Ftweet-toy-leonida-koytsopoyloy-gia-ton-seismo

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις