Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κυριάκος Μητσοτάκης – Κοινοβουλευτική ομάδα: «Λίγα λόγια και πολλή δουλειά»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης – Κοινοβουλευτική ομάδα: «Λίγα λόγια και πολλή δουλειά»

Κυριάκος Μητσοτάκης – Κοινοβουλευτική ομάδα: Περισσότερη δουλειά, λιγότερα λόγια, συνεχής μάχη κατά του λαϊκισμού.

Κυριάκος Μητσοτάκης – Κοινοβουλευτική ομάδα: Συνεδρίασε σήμερα στη Βουλή η Κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Οι βουλευτές της ΝΔ υποδέχθηκαν όρθιοι και με παρατεταμένο χειροκρότημα τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Η κατεύθυνσή μας είναι να δουλεύουμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. Παράλληλα, εξέφρασε τη συγκίνησή του για την ισχυρή αυτοδύναμη πλειοψηφία της ΝΔ με 158 βουλευτές. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τους βουλευτές του αναβάθμιση πολιτικού λόγου και αντιπαράθεση με επιχειρήματα. «Η ψήφος της 7ης Ιουλίου αποτελεί απάντηση κατά του λαϊκισμού και των ακραίων μορφών, είπε χαρακτηριστικά

Παράλληλα τόνισε ότι επιθυμεί να δίνουν καθημερινά μάχη κατά του λαϊκισμού στην κοινωνία. Να αποκρούουν τα ρουσφέτια και την λαϊκίστικη συνθηματολογία. Ζήτησε, επίσης, να μην υπάρχουν κενά έδρανα από τους βουλευτές της ΝΔ. «Το βήμα της Βουλής επιβραβεύει την ποιότητα και την σκληρή δουλειά», επεσήμανε.

Κυριάκος Μητσοτάκης – Κοινοβουλευτική ομάδα: Ομόφωνα ο Σταύρος Καλαφάτης νέος γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ

Ομόφωνα και δια βοής εξελέγη ο Σταύρος Καλαφάτης νέος γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Ο κ. Καλαφάτης προτάθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους βουλευτές να τον υπερψηφίσουν και να «μην του κάνουν τη ζωή δύσκολη».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις