Αθήνα

°C

kairos icon

ΤΕΤΑΡΤΗ

27

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μαρία Κάλλας: Συναυλία στην Αθήνα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαρία Κάλλας: Συναυλία στην Αθήνα

Μαρία Κάλλας: Το ολόγραμμα της Μαρίας Κάλλας δίνει συναυλία στην Αθήνα.

Μαρία Κάλλας: Μια μοναδική ευκαιρία θα έχει το κοινό της Αθήνας. Τον Νοέμβριο θα μπορέσει να δει ένα μοναδικό υπερθέαμα υψηλής τεχνολογίας με τίτλο «Callas in Concert – The Hologram Tour». Η παράσταση πραγματοποιειται με την ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής υπό τη διεύθυνση της Eímear Noone. Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη εμπειρία, να απολαύσει τη μοναδική Μαρία Κάλλας «ζωντανά» σε συναυλία στις 11 και 12 Νοεμβρίου στην Αθήνα. Η παράσταση θα λάβει χώρα στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Υπενθυμίζεται ότι το «Ολύμπια» φιλοξενεί πλέον τα προσωπικά αντικείμενα της Κάλλας.

Η παράσταση Callas In Concert προσφέρει στον θεατή του σήμερα τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μία αναπαράσταση της μοναδικής ερμηνείας της Κάλλας επί σκηνής. Με αυτόν τον μοναδικά καινοτόμο και πρωτότυπο τρόπο, μπορεί κανείς να ζήσει μια παράσταση της Ντίβας. Να εκστασιαστεί όπως οι προηγούμενες γενιές από την ανυπέρβλητη ικανότητά της να συνδέεται με το κοινό της, Ακόμα να παρασυρθεί από την έμφυτη δραματουργία και το πάθος της, με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Όλα αυτά με συνοδεία ζωντανής μουσικής από την ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Eímear Noone.

Μαρία Κάλλας: Ζωντανά στη σκηνή με τη βοήθεια της τεχνολογίας

H BASE Hologram, η εταιρεία δημιουργός περιεχομένου ζωντανής ψυχαγωγίας, αξιοποιεί την τεχνολογία των ολογραφικών ταινιών για την παραγωγή συναυλιών. Ειδικεύεται στη δημιουργία θεαμάτων μέσω της ολογραφικής τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας μια φωτορεαλιστική, τρισδιάστατη απόδοση. Έτσι δίνει στους θεατές τη δυνατότητα να συνδεθούν βιωματικά με το περιεχόμενο της ζωντανής παράστασης. Σημαντική συμβολή στη δημιουργία του project έχει η Warner Classics, διαθέτοντας όλες τις ηχογραφήσεις με τη φωνή της Μαρία Κάλλας που έχει στην κατοχή της.

Μαρία Κάλλας: Παραστάσεις σε Λονδίνο και Παρίσι

Η μεγάλη παραγωγή Callas In Concert έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Έχει φιλοξενηθεί σε μερικά από τα πιο εμβληματικά μουσικά θέατρα. Ενδεικτικά αναφέρονται η English National Opera στο Λονδίνο, η Salle Pleyel στο Παρίσι, το Θέατρο Bozar στις Βρυξέλλες κ.ά. Callas In Concert, Δευτέρα 11 & Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 στις 21:00. «Θέατρον», Αίθουσα Αντιγόνη, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» Πειραιώς 254, Ταύρος. Με τη συνεργασία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις