Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιώργος Κοσμάς – Σκόπελος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ιδιοκτήτης που θαύμασε Τζέιμι Όλιβερ
ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Κοσμάς – Σκόπελος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ιδιοκτήτης που θαύμασε Τζέιμι Όλιβερ

Γιώργος Κοσμάς - Σκόπελος: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του AstraTV, ο Γιώργος Κοσμάς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Γιώργος Κοσμάς – Σκόπελος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο, ο Γιώργος Κοσμάς, ιδιοκτήτης πασίγνωστης ταβέρνας στο λιμάνι της Σκοπέλου. Ο Γιώργος Κοσμάς, γνωστός ως ιδιοκτήτης στην ταβέρνα «Η Κουζίνα της Κυράτσως», στην οποία μαγειρεύει εδώ και χρόνια η γυναίκα του, έχασε τη ζωή του στις 21:30 σε τροχαίο ατύχημα στο Γλυστερί, το βράδυ της Δευτέρας. Το όχημα του άτυχου άνδρα, που ήταν πια γνωστός σε πολλούς σταρ του Χόλιγουντ, ανατράπηκε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του AstraTV, ο Γιώργος Κοσμάς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Φαίνεται πως δεν έπιασαν τα φρένα του αυτοκινήτου και η ανατροπή έγινε όταν η ρόδα «βρήκε» σε πέτρα.

Ο Γιώργος Κοσμάς αφήνει πίσω τη σύζυγό του και τρία παιδιά. Ένας γιος του εκλιπόντος εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με τον δήμαρχο Σταμάτη Περίσση στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Η ταβέρνα σε κεντρικό σημείο στο λιμάνι της Σκοπέλου αποτελεί εδώ και δεκαετίες σημείο συνάντησης για δεκάδες επωνύμους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Εκτός από τον Τζέιμι Όλιβερ που εκθείασε την μαγειρική της Κυρατσώς, στο εστιατόριο έχουν βρεθεί μεταξύ άλλων, ο Ρομπερτ Ντενίρο και ο Τζον Τραβόλτα. Ήταν 76 ετών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις