Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έκρηξη κάβα – Καβούρι: Βίντεο ντοκουμέντο – Οι δράστες τοποθετούν τον μηχανισμό και εξαφανίζονται
ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη κάβα – Καβούρι: Βίντεο ντοκουμέντο – Οι δράστες τοποθετούν τον μηχανισμό και εξαφανίζονται

Έκρηξη κάβα - Καβούρι: Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έκρηξη, η οποία σημειώθηκε στις 02.25 του Σαββάτου, προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη.

Έκρηξη κάβα – Καβούρι: Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη τα ξημερώματα του Σαββάτου σε υπό ανέγερση κάβα στη Βουλιαγμένη – συγκεκριμένα στο Καβούρι, έρχεται στη δημοσιότητα. Με καπέλα τζόκεϊ και μαύρα ρούχα, δύο δράστες διακρίνονται σε ένα βίντεο διάρκειας 46 δευτερολέπτων να τοποθετούν εκρηκτικό μηχανισμό. Οι δύο δράστες που επιβαίνουν σε δίκυκλο, στις 02:55 σταθμεύουν έξω από την κάβα της οδού Αθηνάς 5. Στο βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr φαίνεται ο οδηγός του δίκυκλου σταθμεύει μπροστά από ένα μαύρο βαν, την ίδια ώρα που ο συνεργός του με γρήγορες κινήσεις κατεβαίνει, πλησιάζει την είσοδο, βγάζει από τη σακούλα δυο μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό και, αφού βάλει φωτιά, επιβιβάζεται τρέχοντας στο μηχανάκι και χάνονται στα στενά της περιοχής.

Δευτερόλεπτα αργότερα, όπως φαίνεται και από το υλικό, σημειώνεται η έκρηξη. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, περισυνέλεξαν υπολείμματα και έχουν βάλει στο μικροσκόπιο το βίντεο, σε μια προσπάθεια να φτάσουν σε ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς, που έστειλαν το «εκρηκτικό» μήνυμα. Από την έκρηξη σημειώθηκαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη της κάβας. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί και δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για τα αίτια.

Έκρηξη κάβα – Καβούρι: Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις