Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κικίλιας – νοσοκομεία: Νέα νυχτερινή επίσκεψη του υπουργού – Στο Λαϊκό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας – νοσοκομεία: Νέα νυχτερινή επίσκεψη του υπουργού – Στο Λαϊκό

Κικίλιας - νοσοκομεία: Στόχος του νέου υπουργού Υγείας είναι να καταγράψει μαζί με συνεργάτες του την πραγματική εικόνα που βιώνουν οι ασθενείς προκειμένου να χαράξει μια ανθρωποκεντρική πολιτική.

Κικίλιας – νοσοκομεία: Ο Βασίλης Κικίλιας έκανε νέα νυχτερινή «έφοδο» σε νοσοκομείο εν ώρα εφημερίας. Αυτή τη φορά, ο κ. Κικίλιας επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Λαϊκό», σύμφωνα με το ΑΠΕ, το οποίο εφημέρευε. Αυτή ήταν η δεύτερη αιφνιδιαστική επίσκεψη του κ. Κικίλια σε νοσοκομείο, τα τελευταία 24ωρα. Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Κικίλιας είχε κάνει νυχτερινή «έφοδο» στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, τον «Ευαγγελισμό», στις 11 Ιουνίου. Ο υπουργός Υγείας σκοπεύει να συνεχίσει τις επισκέψεις του σε Μονάδες Υγείας. Στόχος του, να διαπιστώσει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι εργαζόμενοι σε νοσοκομεία, όσο και οι ασθενείς, προκειμένου να προχωρήσει στη στη χάραξη μιας ανθρωποκεντρικής πολιτικής.

Μια μέρα νωρίτερα, ο Βασίλης Κικίλιας έκανε επίσκεψη, αιφνιδιαστικά, στον Ευαγγελισμό προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, κάτω από κανονικές συνθήκες, τη γενική εφημερία του νοσοκομείου. Ο νέος υπουργός Υγείας θέλησε να τσεκάρει πώς λειτουργεί το νοσοκομείο κατά την ημέρα που το χρειάζονται περισσότερο οι πολίτες, υπό καθεστώς πλήρους πίεσης, ώστε να διαπιστώσει τις ελλείψεις. Ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε με το προσωπικό του Νοσοκομείου και άκουσε τι προβλήματα αντιμετωπίζουν, ώστε να εξεταστούν από το επιτελείο του και να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες.

Βασίλης Κικίλιας: Στόχος να αλλάξει την Υγεία

Στόχος του νέου υπουργού Υγείας είναι να καταγράψει μαζί με συνεργάτες του την πραγματική εικόνα που βιώνουν οι ασθενείς και οι συγγενείς τους που προσέρχονται στην εφημερία των νοσοκομείων, προκειμένου να χαράξει μια ανθρωποκεντρική πολιτική στο υπουργείο Υγείας, όπως ανέφερε ο ίδιος. Σημειώνεται ότι ο κ. Κικίλιας στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου Υγείας είχε προαναγγείλλει ότι «μαζί με τον υφυπουργό θα γυρίσουμε όλη τη χώρα και θα επισκεφθούμε όλες τις δομές Υγείας, θα καταγράψουμε τα προβλήματα και θα αναδείξουμε τους μικρούς ήρωες, γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΣΥ».

Ο Βασίλης Κικίλιας, πρωί πρωί της Τρίτης στο υπουργείο Υγείας

Δείτε ακόμη: 

Βασίλης Κικίλιας, ένας πολλά υποσχόμενος υπουργός Υγείας – 5 πράγματα που δεν ξέραμε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις