Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πηγή Δεβετζή – ανιψιός: Η αυτοκτονία που συγκλονίζει την πρώην αθλήτρια
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πηγή Δεβετζή – ανιψιός: Η αυτοκτονία που συγκλονίζει την πρώην αθλήτρια

Πηγή Δεβετζή - ανιψιός: Βαρύ πένθος για τη Πηγή Δεβετζή που έχασε τον 20χρονο ανιψιό της.

Πηγή Δεβετζή – ανιψιός: Η Πηγή Δεβετζή περνά δύσκολες ώρες, αφού θρηνεί για την απώλεια ενός αγαπημένου το προσώπου. Η ολυμπιονίκης του τριπλούν βιώνει ακόμη ένα οικογενειακό δράμα, αφού ο 20χρονος ανιψιός της, έδωσε τέλος στη ζωή του πριν από περίπου μία εβδομάδα στην Κεφαλλονιά. Ο Φίλιππος ήταν το τρίτο παιδί της εξαδέλφης της και η αυτοκτονία του έχει προκαλέσει σοκ στο νησί. Σύμφωνα με το ekefalonia.gr, λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης ο άτυχος νέος έδεσε ένα καλώδιο γύρω από το λαιμό του και κρεμάστηκε από ένα δέντρο, το οποίο βρίσκεται στην αυλή του ξενοδοχείου που διατηρεί ο πατέρας του.

Η Πηγή Δεβετζή, μάλιστα, είχε μιλήσει πρόσφατα με τον 20χρονο ανιψιό της και σχεδίαζαν να περάσουν μαζί μέρος των διακοπών τους στην Αλεξανδρούπολη, μιας και η μητέρα του κατάγεται από εκεί όπως άλλωστε και η ολυμπιονίκης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Λίγες ώρες μετά την ανείπωτη τραγωδία, η μητέρα του αδικοχαμένου 20χρονου είχε αποχαιρετήσει τον πολυαγαπημένο γιο της με ένα σπαραξικάρδιο μήνυμα που είχε αγγίξει την ψυχή κάθε γονιού: «Λατρεμένο μου παιδί… Φίλιππέ μου… Αυτό το μόνιμα φωτεινό χαμόγελό σου και η απέραντη αγνή αγάπη που πρόσφερες σε όλους μένουν ανεξίτηλα και μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω…» είχε γράψει η χαροκαμένη μητέρα στο συγκινητικό κατευόδιο.

Πηγή Δεβετζή – ανιψιός: Τα αλλεπάλληλα χτυπήματα της μοίρας

Και στο παρελθόν, η ασημένια Ολυμπιονίκης είχε ζήσει στιγμές έντονου πένθους, έχοντας χάσει τον αγαπημένο της πατέρα το 2012 ύστερα από πολύχρονη “μάχη” με την επάρατη νόσο καθώς και την κολλητή της φίλη, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο. Σε παλαιότερες δηλώσεις της είπε “Πέρασε πολύ δύσκολα, προσπάθησα να κάνω τα πάντα για τον πατέρα μου, ήμασταν πολύ δεμένη οικογένεια. Είναι πολύ μεγάλος ο πόνος. Τον αγαπάμε και θα τον αγαπάμε πάντα. Και η μητέρα μου είναι πολύ άσχημα, πέρασαν 45 χρόνια μαζί και αγαπημένοι”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις