Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο σήμερα: Δύο νεκροί στη Λάρισα, σε κρίσιμη κατάσταση ο τραυματίας
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο σήμερα: Δύο νεκροί στη Λάρισα, σε κρίσιμη κατάσταση ο τραυματίας

Τροχαίο σήμερα: Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 05.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, στο ύψος του Γερακαρίου, στο δρόμο Λάρισας – Αγιάς.

Τροχαίο σήμερα: Στο πένθος βυθίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (07/06) η τοπική κοινωνία στη Λάρισα μετά από τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή σε δύο άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας larissanet.gr, το τροχαίο δυστύχημα εκτυλίχθηκε στις 05:00 ώρα στο ύψος του Γερακαρίου, στο δρόμο Λάρισας-Αγιάς. Το ΙΧ αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τραγικό περιστατικό φαίνεται να ξέφυγε από την πορεία του και βρέθηκε εκτός οδοστρώματος. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, στο σημείο έφτασαν Αστυνομία, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, οχήματα Πυροσβεστικής και ΕΜΑΚ με τους πυροσβέστες να απεγκλωβίζουν τους επιβαίνοντες. Τα θύματα του τροχαίου ήταν ένας άνδρας και μια γυναίκα, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τραυματισμένο άλλο ένα άτομο.

Δυο μέρες πριν, ένας 31χρονος στην Πιερία έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο. Γύρω στις 05:00 την Παρασκευή, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Παραλίας Παντελεήμονα-Πλαταμώνα, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε μεταλλικά στηθαία και εν συνεχεία σε δέντρο. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου ο 31χρονος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της ίδιας πηγής ο νεαρός ήταν τόσο βαριά τραυματισμένος που στιγμές αργότερα κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δίον-Ολύμπου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις