Μπογδάνος – Τσίπρας: Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ απαντά στις ευχές του πρωθυπουργού

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπογδάνος – Τσίπρας: Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ απαντά στις ευχές του πρωθυπουργού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μπογδάνος - Τσίπρας: Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στον ΣΚΑΪ, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

03.07.2019 | 11:53

Μπογδάνος – Τσίπρας: Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε νωρίτερα πως όχι μόνο θέλει μέσα στο Κοινοβούλιο τον υποψήφιο βουλευτή στην Α’ Αθήνας με τη ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο αλλά και τον προτιμά.  Αναλυτικότερα, όταν η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη τον ρώτησε «Ποια στάση θέλετε; Σε όλα «ναι»;», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι βρίσκεται απέναντι σε δύο δημοσιογράφους που εκτιμά.  Μάλιστα, έκανε ειδική αναφορά στους δημοσιογράφους υποψηφίους με τη ΝΔ, λέγοντας ότι προτιμά τον κ. Παπαδημητρίου και τον κ. Μπογδάνο να υπερασπίζονται τις θέσεις της ΝΔ από τα έδρανα της βουλής.

«Υπάρχουν δημοσιογράφοι στον ΣΚΑΪ που διαμορφώνουν μια εικόνα που στερεί το κύρος της αντικειμενικότητας από έναν σταθμό που κατέχει μια δημόσια συχνότητα. Αυτό δεν κάνει καλό ούτε στο ίδιο το κανάλι. Εγώ δεν θέλω να μείνω εκεί, αλλά θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους δημοσιογράφους που κατεβαίνουν με τη Νέα Δημοκρατία και κυρίως στον κ.Παπαδημητρίου και στον κ.Μπογδάνο. Θεωρώ ότι είναι πιο λογικό να εκφράζονται υπέρ της ΝΔ από τη θέση του βουλευτή παρά από τη θέση του δημοσιογράφου που οφείλει να κρατά κάποια κριτήρια αντικειμενικότητας» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Απάντηση Μπογδάνου

H απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ήταν άμεση και λακωνική, μέσω των social media. Aφού ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, επισημαίνοντας τον στις αναρτήσεις του, συνέχισε: «Με τη βοήθειά σου και την ψήφο της Αθηναίας και του Αθηναίου, θα τα πούμε στη βουλή. Εκεί θα καταλάβεις τι θα πει συντηρητικός φιλελεύθερος και πατριώτης. Δυστυχώς, από τη ΝΔ, όπου ανήκω ακριβώς διότι εκεί εκφράζομαι ελεύθερα, δεν θα μπορείς να με απολύσεις».

Δείτε την ανάρτησή του:
Exit mobile version