Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Τουρκία – νικητής: Ο Γιουσούφ κέρδισε το μεγάλο έπαθλο – Η αγωνία με την αδιαθεσία της μητέρας του
LIFESTYLE

Survivor Τουρκία – νικητής: Ο Γιουσούφ κέρδισε το μεγάλο έπαθλο – Η αγωνία με την αδιαθεσία της μητέρας του

Survivor Τουρκία - νικητής: Σε έναν τελικό που πήγαν να σπάσουν καρδιές αναδείχθηκε στην Τουρκία ο νικητής του φετινού Survivor Τουρκίας.

Survivor Τουρκία – νικητής: Γεμάτο συγκίνηση ήταν το τελευταίο βράδυ για το Survivor 3, με την διεξαγωγή του τελικού της Τουρκίας. Εκεί, βρέθηκαν ο Γιουσούφ και η Σεντά, οι οποίοι θα διεκδικούσαν το έπαθλο, το οποίο μία ημέρα πριν για την Ελλάδα, κατέκτησε η Κατερίνα Δαλάκα. Ο Γιουσούφ και η Σεντά κονταροχτυπήθηκαν για το βραβείο του Τούρκου Survivor και φυσικά για το χρηματικό έπαθλο. Οι καρδιές ήταν έτοιμες να σπάσουν μέχρι την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή.

Μεγάλος νικητής ήταν τελικά ο Γιουσούφ, ο οποίος πανηγύριζε σαν τρελός, την ώρα που η μητέρα του φάνηκε να αισθάνεται αδιαθεσία την ώρα που μιλούσε! Την ώρα που έκανε δηλώσεις σε ζωντανή σύνδεση η μητέρα του, ένοιωσε μια αδιαθεσία με αποτέλεσμα να διακοπεί εκεί η σύνδεση. Αμέσως πήγαν άνθρωποι της παραγωγής πάνω της και λίγα λεπτά μετά έφτασε ασθενοφόρο, σε περίπτωση που χρειαζόταν να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Η ζωντανή μετάδοση συνεχίστηκε, με τον Γιουσούφ να ακούει το όνομά του ως αυτό που κέρδισε το φετινό ριάλιτι επιβίωσης, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς, την ώρα που η Σεντά έβαλε τα κλάματα.

Στην διάρκεια της τελευταίας live εκπομπής, μεταδόθηκε και ένα βίντεο με τον κάμεραμαν που δολοφονήθηκε στον Άγιο Δομίνικο τον Ιούνιο του 2018. Οι γονείς του Αλπέρ Μπαϊτσίν μίλησαν για το παιδί τους, που δέχτηκε δύο μαχαιριές τη καρδιά, την ώρα που έφευγε από γυρίσματα στο Λας Τερένας, σε μια απόπειρα ληστείας.

Survivor Τουρκία – νικητής: Τι ξέρουμε για τον Γιουσούφ

Ο Γιουσούφ Καράκαγια γεννήθηκε στο Elazığ και είναι 24 ετών. Ασχολείται επαγγελματικά με το Kickboxing. Η ενασχόλησή του με το άθλημα ξεκίνησε τυχαία όταν ήταν 14 ετών και συνόδεψε έναν φίλο του στην προπόνηση. Έκτοτε ασχολείται με το άθλημα.  Οι γονείς του είναι αγρότες και δεν τον έχουν στηρίξει στα πρώτα του βήματα καθώς δεν πίστευαν πως μπορεί να βιοποριστεί από τον αθλητισμό.

Το έχει σκάσει από το σπίτι του και γράφτηκε σε μία σχολή kickboxing σε άλλη πόλη. Καθώς δεν είχε στέγη, έμενε στους δρόμους. Ο προπονητής του όταν έμαθε για την κατάστασή του, του πρότεινε να μένει στη σχολή με αντάλλαγμα να καθαρίζει την αίθουσα μετά τις προπονήσεις. Έχει ζήσει τρία χρόνια στη σχολή με αυτόν τον όρο ώσπου ξαφνικά έβγαλε εισιτήρια με προορισμό την Ταϊλάνδη, χωρίς καν να μιλάει Αγγλικά, όπου και έζησε 1,5 χρόνο και κατέκτησε 3 φορές το πρωτάθλημα kickboxing. Όπως είχε δηλώσει, το Survivor ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση για εκείνον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις