Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μετανάστες – νοσηλευτές: Τους έντυναν με στολές και τους μετέφεραν με ασθενοφόρο (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Μετανάστες – νοσηλευτές: Τους έντυναν με στολές και τους μετέφεραν με ασθενοφόρο (pics)

Μετανάστες - νοσηλευτές: Καταδίωξη πολλών χιλιομέτρων του ασθενοφόρου από περιπολικά της αστυνομίας.

Μετανάστες – νοσηλευτές: Έντυναν παράτυπους μετανάστες με στολές νοσηλευτών και τους μετέφεραν λαθραία με ασθενοφόρο. Σίγουρα δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά της παράνομης διακίνησης παράτυπων μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα, μέσω Έβρου, αυτό που ήρθε στο φως από το grtimes.gr.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Αστυνομικοί στο Δερβένι  εντόπισαν και άρχισαν να καταδιώκουν ένα… ασθενοφόρο, ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε σε σχετικό σήμα. Η καταδίωξη με το συγκεκριμένο… ασθενοφόρο, κράτησε για πολλά χιλιόμετρα και σταμάτησε στην Ευκαρπία. Στο εσωτερικό του ΒΑΝ, το οποίο οδηγούσε ένας Έλληνας, ήταν στοιβαγμένοι δέκα τρεις  αλλοδαποί, ντυμένοι από τους διακινητές που εισέπρατταν και τα χρήματά τους, με στολές που προσομοίαζαν με νοσηλευτών. Το τέχνασμα ενός κυκλώματος διακινητών που χρησιμοποιούσε ασθενοφόρο το γνώριζε ως πληροφορία η Αστυνομία και προσπαθούσε να το εντοπίσει.

Γνώριζαν ακόμη από μαρτυρίες ότι  μέλη συμμοριών διακινητών είχαν αγοράσει το ασθενοφόρο αυτό από τη Γερμανία, του άλλαξαν πινακίδες και με πλαστά έγγραφα το έφεραν να κινείται εντός της χώρας. Εδώ και μήνες οι αστυνομικοί που γνώριζαν τα παράνομα δρομολόγιά του, προσπαθούσαν να το εντοπίσουν και τελικά τα κατάφεραν πριν από λίγη ώρα όπου μετά από κυνηγητό το εντόπισαν και το σταμάτησαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις