Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor αποχώρηση: Έφυγε ο Bora, αφού τα έσπασε όλα – Σήμερα η μεγάλη μάχη για τον τελικό
LIFESTYLE

Survivor αποχώρηση: Έφυγε ο Bora, αφού τα έσπασε όλα – Σήμερα η μεγάλη μάχη για τον τελικό

Survivor αποχώρηση: Στο σημερινό επεισόδιο, οι τέσσερις εναπομείναντες Ελληνες παίκτες του φετινού Survivor, θα αγωνιστούν με έπαθλο την παρουσία στον μεγάλο τελικό.

Survivor αποχώρηση: Λίγο πριν ολοκληρωθεί το Survivor, πραγματοποιήθηκε η τελευταία αποχώρηση πριν τον ημιτελικό. Ένας Τούρκος παίκτης δεν κατάφερε να φτάσει στον ημιτελικό, καθώς το ταξίδι του στο ριάλιτι της επιβίωσης γι’ αυτόν σταματάει εδώ. Έλληνες και Τούρκοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης, όμως ο Bora Edin έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό. Έτσι, το όνειρο του ολοκληρώθηκε χωρίς να εκπληρώσει τον στόχο του.

Στο αγώνισμα ασυλίας έπεσαν… κορμιά. Η Αφροδίτη έδωσε τη νίκη με 10-8 στην λευκή ομάδα, στον δεύτερο αγώνα ασυλίας και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν σε αγώνα μπαράζ, που θα κρινόταν στις τρεις νίκες. Εκεί το σκορ ήταν 2-2 και όλα θα κρίνονταν στον αγώνα όπου μετείχαν ως ομάδα η Κατερίνα Δαλάκα με τον Εμρέ και ο Μπορά με την Σεντά.  Κατερίνα και Εμρέ κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα, με τον Μπορά να ξεσπάει, σπάζοντας ότι έβρισκε μπροστά του στον στίβο μάχης. Έτσι, Σεντά, Εμρέ, Οκάι και Γιουσούφ θα είναι η τετράδα των Τούρκων παικτών που έφτασε στα ημιτελικά.

Survivor αποχώρηση: Η πίκρα του Bora

«Μία ιστορία χωρίς τέλος. Μπορεί μία μέρα να ξαναβρεθώ εδώ γιατί θα μου λείψει αυτό το μέρος. Μάλλον σε κάποια σημεία έκανα λάθη. Έκανα ό,τι μπορούσα! Πιστεύω πως έδωσα όλο μου το είναι στο παιχνίδι. Δεν σταμάτησα ποτέ να αντιπροσωπεύω τις αξίες που έχω. Είναι πολύ λυπηρή η αποχώρηση σε αυτό το σημείο. Ειδικά για κάποιον που έχει χαρακτήρα σαν τον δικό μου. Δεν έχω πολλά να πω. Ευχαριστώ όσους με έχουν υποστηρίξει μέχρι τώρα! Σε ευχαριστώ πολύ που με εμπιστεύτηκες και συνέβαλες στο να έρθω σε αυτό το μέρος. Είχα ατελείωτα παράπονα! Καμία φορά επιτέθηκα και άλλες φορές πιο ήπια. Και εσύ ήσουν πάντα ανεκτικός. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα, αλλά πραγματικά είναι μία ιστορία που σταμάτησα στη μέση. Εύχομαι να έρθω άλλη μία φορά εδώ. Επίσης, στεναχωριέμαι πολύ γιατί πιστεύω πως δεν το αξίζω αυτό», είπε μεταξύ άλλων ο Bora Edin.

Survivor τελικός: Αυτοί είναι οι Έλληνες παίκτες που πέρασαν στον ημιτελικό

Από την αρχή του παιχνιδιού είχε ανακοινωθεί ότι στο φετινό Survivor, θα υπήρχαν δύο τελικοί και θα υπήρχε ένας Έλληνας νικητής και ένας Τούρκος. Ποιοι θα είναι, όμως, αυτοί θα μάθουμε σύντομα, καθώς απομένουν λίγες μέρες πριν ολοκληρωθεί ο φετινός κύκλος. Μετά την τελευταία αποχώρηση που έγινε, οι παίκτες που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό ημιτελικό και θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η Αφροδίτη Σκαφίδα, η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Νίκος Κοσμάς. Συγκεκριμένα, ο νικητής θα κερδίσει το πολυπόθητο εισιτήριο που τον οδηγεί απευθείας στη μία από τις δύο θέσεις του μεγάλου τελικού. Η Δαλάκα από την ελληνική πλευρά και η Σεντά από την τουρκική βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση, καθώς και οι δύο είναι οι νικήτριες των αγώνων συμβόλων, που σημαίνει ότι έχουν μία επιπλέον ζωή έναντι των υπολοίπων παικτών.

Ο μεγάλος τελικός, όπως, ήδη γνωρίζουμε δεν θα γίνει τελικά στην Αθήνα, αλλά στην Τουρκία, μετά από την αιφνίδια απόφαση του Ατζούν Αλιτζαλί. Το ριάλιτι επιβίωσης θα ρίξει αυλαία την Κυριακή 30 Ιουνίου, οπότε θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής για την Ελλάδα και για την Τουρκία, ξεχωριστά. Αν κρίνουμε από το ρεύμα που υπάρχει στα social media, από τους Έλληνες η Κατερίνα Δαλάκα φαντάζει ως το φαβορί, ενώ από τους Τούρκους ο Γιουσούφ. Ο ημιτελικός του Survivor θα μεταδοθεί απόψε από τον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις