Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler διαρροή 26/6/19: Ποια ομάδα θα κερδίσει το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας
LIFESTYLE

Survivor spoiler διαρροή 26/6/19: Ποια ομάδα θα κερδίσει το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας

Survivor spoiler διαρροή 26/6/19: To Survivor έχει μπει στην τελευταία του εβδομάδα για φέτος και σήμερα οι δυο ομάδες θα παίξουν για το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας.

Survivor spoiler διαρροή 26/6/19: Σήμερα το βράδυ στο Survivor 3 θα παρακολουθήσουμε το πρώτο αγώνισμα της τελευταίας ασυλίας. Το παιχνίδι φτάνει προς τέλος και μετράμε αντίστροφα για τον τελικό της 30ης Ιουνίου. Στο επεισόδιο της Τρίτης η μαύρη ομάδα κέρδισε τον μεγάλο αγώνα επάθλου και διασκέδασε σε μεγάλο κλαμπ του Άγιου Δομίνικου. Εν συνεχεία έγινε ένα ακόμη αγώνισμα με έπαθλο μια διανυκτέρευση σε βίλα με μπόλικο φαγητό το οποίο πήγε στους άσπρους. Σήμερα όμως η κατάσταση σοβαρεύει αφού πλέον μιλάμε για την τελευταία ασυλία. Η ομάδα που θα χάσει θα αποχωριστεί ένα παίκτη, ο οποίος ουσιαστικά έχει φτάσει στην πηγή αλλά δεν θα καταφέρει να πιει νερό.

Βλέποντας το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου καταλαβαίνουμε ότι ο στίβος είναι μεγάλος και δύσκολος και πως οι παίκτες τα δίνουν όλα για να φτάσουν στον ημιτελικό. Η ομάδα που θα χάσει θα πάει στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor και θα δει έναν παίκτη της να αποχωρεί βάσει της τηλεφωνικής ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και τις κατάταξης που έχει διαμορφωθεί. Το σημερινό αγώνισμα θα έχει τα πάντα! Θα έχει τσουλήθρες με νερό, θα απαιτεί ταχύτητα αλλά και… στόχο! Ποιος λέτε ότι θα τα καταφέρει και ποια ομάδα θα πάει στο συμβούλιο του νησιού;

Survivor spoiler διαρροή 26/6/19: Πανηγυρίζει η Δαλάκα

Το δεδομένο είναι πως θα αποχωρήσει ένας Τούρκος παίκτης, αλλά όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα παλέψουν για να μην είναι ένας συμπαίκτης τους. Μπορεί οι τέσσερις εναπομείναντες Έλληνες παίκτες να είναι άνετοι, καθώς ξέρουν ότι έχουν φτάσει στα ημιτελικά, όμως θα πρέπει να παίξουν και για την ομάδα τους. Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου φαίνονται οι παίκτες των δύο ομάδων να τα δίνουν όλα για όλα, με ένα στιγμιότυπο να δείχνει την Κατερίνα Δαλάκα να πανηγυρίζει.

Survivor spoiler διαρροή 26/6/19: Ποιος θα τα καταφέρει;

https://www.instagram.com/p/BzJcawug0Dt/?utm_source=ig_embed

Survivor spoiler διαρροή 26/6/19: Οι νικητές, φεύγουν… για Τουρκία

Ο μεγάλος τελικός του Survivor θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία! Και αυτό, πλέον, είναι οριστικό! Η ανατροπή που σχεδόν κανείς δεν περίμενε συνέβη και η τελευταία εκπομπή του ριάλιτι επιβίωσης θα μεταδοθεί live από τη γειτονική χώρα. Μέχρι πριν λίγες ώρες γνωρίζαμε πως ο τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά, την Κυριακή 30 Ιουνίου, από το Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι. Μάλιστα, το κανάλι έχει απευθύνει και τις σχετικές προσκλήσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου. Φαίνεται, όμως, πως στην πορεία υπήρξε κάποιος προβληματισμός στην Acun Medya και τα σχέδια άλλαξαν. Σύμφωνα με το zappit νωρίτερα, ο τελικός θα γίνει στην Τουρκία και θα είναι η πρώτη φορά σε αυτά τα τρία χρόνια του Survivor, που θα μάθουμε τον νικητή σε απευθείας μετάδοση από τη γειτονική χώρα. Ο τελικός του Survivor θα γίνει στις 30 Ιουνίου από την Αλικαρνασσό.

Survivor 2019 | Τρελός χορός της Μαύρης ομάδας στο Coco Bongo

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις