Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βελόπουλος – δημοσιογράφος: “Σόου” στην εκπομπή του Λιάτσου – «Γελοίε, γραφικούλη, κάτσε κάτω κοντέ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος – δημοσιογράφος: “Σόου” στην εκπομπή του Λιάτσου – «Γελοίε, γραφικούλη, κάτσε κάτω κοντέ»

Βελόπουλος - δημοσιογράφος: Σκηνές απείρου κάλλους, στον τηλεοπτικό αέρα του Kontra, μεταξύ του Κυριάκου Βελόπουλου και του δημοσιογράφου Θανάση Λυρτσογιάννη.

Βελόπουλος – δημοσιογράφος: Απίστευτος καβγάς on air στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra, με πρωταγωνιστές τον Κυριάκο Βελόπουλο και τον δημοσιογράφο Θανάση Λυρτσογιάννη. Ο Βελόπουλος μίλησε για δημοσιογράφους που λένε τα δικά τους «και καλά κάνουν, τη δουλειά τους κάνουν», με τον Θ. Λυρτσογιάννη να παρεμβαίνει και να κάνει λόγο για «αθλιότητες Βελόπουλου». Από κείνη τη στιγμή τα αίματα άναψαν, με τους δύο άντρες να ανταλλάσσουν βαρείς χαρακτηρισμούς και τον Αιμίλιο Λιάτσο να αδυνατεί να επαναφέρει τη συζήτηση σε τάξη. «Γραφικούλη», «ανόητε», «ηλίθιε», «βλάκα», «καραγκιόζη», «καραγκιοζοπαίχτη», «υπάλληλε», «πήγαινε να πάρεις το payroll σου», «κάτσε κάτω βρε κοντέ», «ντροπή σου», «νούμερο», «Θα τον πάρω σηκωτό τώρα, τον καημενούλη του χιλιάρικου», ήταν μόνο μερικά από τα λόγια που αντάλλαξαν Βελόπουλος και Λυρτσογιάννης.

Πρόσφατα ο Κυριάκος Βελόπουλος τσακώθηκε και με την Έλλη Στάη. Ξεκινώντας, παραπονέθηκε για την αναμονή σημειώνοντας ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που τον καλεί τον κανάλι. «Σπάσαμε το ρόδι», είπε χαρακτηριστικά. «Είστε χαρούμενος» απάντησε η κα Στάη. Από την πρώτη κιόλας ερώτηση με αφορμή δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με το αν το κόμμα του βρίσκεται στο ακροδεξιό τόξο πλησίον της Χρυσής Αυγής, ο κ. Βελόπουλος έδειξε την δυσαρέσκειά του. «Μη μας μαλώσετε όμως κιόλας κύριε Βελόπουλε γιατί ξεκινήσατε λίγο άγρια». «Δεν θα μου κάνετε υποδείξεις πώς θα μιλάω κυρία Στάη», αποκρίθηκε λίγο αργότερα ο πολιτικός. «Εσείς δεν κάνετε υποδείξεις τι θα κάνω εγώ. Εσείς το ξεκινήσατε», απάντησε η δημοσιογράφος.

«Θα μου μιλάτε καλύτερα κυρία Στάη». Στην επόμενη ερώτηση για δικό του παλιότερο σχόλιο «τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν αντίθετο», ο Κυριάκος Βελόπουλος κατηγόρησε την Έλλη Στάη ότι κάνει προπαγάνδα με κομμένες φράσεις του. «Υπάρχουν και λίγοτερο ναζιστικά;» αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος. «Τις τρολιές της ΝΔ όχι σε μένα» απάντησε ο Κυριάκος Βελόπουλος. «Μάλλον δεν σας αξίζει να μας μιλάτε», απάντησε η δημοσιογράφος και ο πολιτικός έβγαλε το μικρόφωνο από το σακάκι του και αποχώρησε εκνευρισμένος.

Δείτε τους καβγάδες:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις