Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Προγράμματα ΟΑΕΔ 2019 για ανέργους: Από σήμερα οι αιτήσεις
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προγράμματα ΟΑΕΔ 2019 για ανέργους: Από σήμερα οι αιτήσεις

Προγράμματα ΟΑΕΔ 2019 για ανέργους: Ξεκινούν από σήμερα οι αιτήσεις του ΟΑΕΔ, με την προθεσμία να λήγει στις 13 Ιουλίου.

Προγράμματα ΟΑΕΔ 2019 για ανέργους: Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα ανακοίνωσε για 85 ανέργους ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά σε βοήθημα που θα δοθεί σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα προκειμένου να προσλάβουν άνεργους, απολυμένους από τον κλάδο του λιανικού εμπορίου. Οι συγκεκριμένες θέσεις αφορούν 11 περιφέρειες της χώρας και οι άνεργοι θα επιλεγούν, κατά κύριο λόγο, ως υπάλληλοι γραφείου και πωλητές λιανικής.

Οι αιτήσεις ξεκινούν από σήμερα και έως 13 Ιουλίου θα έχουν αναλάβει τα καθήκοντά τους στις νέες τους δουλειές οι εργαζόμενοι. Οι θέσεις αφορούν 11 περιφέρειες της χώρας σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές σήμερα.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Δελτίο ανεργίας σε ισχύ κατά την υπόδειξη και πρόσληψή τους από την δικαιούχο επιχείρηση
  • Συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το Εξατομικευμένο Αναλυτικό Σχέδιο Δράσης (το ετοιμάζει ο φορέας υλοποίησης της ενέργειας)
  • Επικαιροποιημένο ατομικό σχέδιο δράσης μέσω της διαδικασίας profiling.

Νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ

Σκοπός της Ενέργειας ∆ είναι η τοποθέτηση σε θέση εργασίας ογδόντα πέντε  (85) πρώην εργαζόµενων επιχειρήσεων του κλάδου Λιανικού εµπορίου στην Περιφέρεια Αττικής και άλλες 10 Περιφέρειες της χώρας, οι οποίοι είναι ωφελούµενοι του έργου µε κωδ. «EGF/2017/003 GR/Attica retail» και οι οποίοι έχουν αναβαθµίσει τα προσόντα τους µέσω δράσεων Επαγγελµατικής Συµβουλευτικής και Επαγγελµατικής Κατάρτισης που παρήχθησαν από προηγούµενες της ∆’ ενέργειες του ίδιου έργου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις