Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ινδία: Τραγικός θάνατος 12χρονου – Πιάστηκε σε κυλιόμενες σκάλες (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Τραγικός θάνατος 12χρονου – Πιάστηκε σε κυλιόμενες σκάλες (vid)

Ινδία: 12χρονος βρήκε τον θάνατο σε κυλιόμενες σκάλες σε εμπορικό κέντρο.

Ινδία: Φρικιαστικό θάνατο βρήκε ένα 12χρονο αγόρι στην Ινδία όταν ευρισκόμενο σε εμπορικό κέντρο το παντελόνι του πιάστηκε στις κυλιόμενες σκάλες με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό. Το συγκεκριμένο δυστύχημα σημειώθηκε στην πόλη Ράντσι, στην ανατολική Ινδία. Στο συγκλονιστικό βίντεο ενός λεπτού που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, ο 12χρονος φαίνεται να προσπαθεί να σταματήσει την κυλιόμενη σκάλα. Τα δευτερόλεπτα που ακολουθούν κόβουν την ανάσα. Το ανήλικο αγόρι μαγκώνεται από την κυλιόμενη σκάλα και δίνει μάχη προκειμένου να κρατηθεί και να σωθεί έστω και την τελευταία στιγμή.

Ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα μετά μοιραία καταλήγει στο κενό και τραυματίζεται θανάσιμα. Ο 12χρονος βρισκόταν στην κορυφή της κυλιόμενης σκάλας στο εμπορικό κέντρο «Nucleus Mall», στην ανατολική ινδική πολιτεία Jharkhand. Φαίνεται να παίζει στην κυλιόμενη σκάλα, όταν το παντελόνι του πιάνεται και τον παρασύρει στο κενό, από ύψος 15 μέτρων. Το δυστύχημα διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια δεκάδων αγοραστών που έκαναν τις αγορές τους εκείνη την ώρα στο εμπορικό κέντρο. Όσοι βρίσκονταν κοντά στο σημείο από όπου έπεσε το παιδί, μάταια έτρεξαν να βοηθήσουν.

Ινδία: Νομοθεσία σε εμπορικά κέντρα

Πληροφοριακά να σημειωθεί ότι στην Ινδία η νομοθεσία υποχρεώνει τα εμπορικά κέντρα να έχουν δίχτυα ασφαλείας γύρω από τις κυλιόμενες σκάλες προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά. «Αν υπήρχε δίχτυ ασφαλείας το αγόρι θα είχε σωθεί», σημείωσε δημοσιογράφος μετά το δυστύχημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις