Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νικητής Power of Love 2: Χρήμα και… δόξα για Άννα Ελευθερία και Παύλο Παπαδόπουλο
LIFESTYLE

Νικητής Power of Love 2: Χρήμα και… δόξα για Άννα Ελευθερία και Παύλο Παπαδόπουλο

Νικητής Power of Love 2: Την Παρασκευή 21 Ιουνίου ολοκληρώθηκε σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα το «Power of Love 2» με την Μαρία Μπακοδήμου.

Νικητής Power of Love 2: Το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ Power of Love 2 έριξε επισήμως και οριστικά την αυλαία του, με τον μεγάλο τελικό της δεύτερης σεζόν που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής και στον οποίο ανακηρύχθηκαν οι δύο μεγάλοι νικητές του παιχνιδιού, έκαστος εκ των οποίων κέρδισε εκτός από τη “δόξα” και 10.000 ευρώ. Ο τελικός κύλησε με αργούς ρυθμούς, χωρίς ανατροπές ή εξάρσεις, ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία. Πρώτα ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα των γυναικών. Η ψηφοφορία μεταξύ των παικτών ήταν άκρως δραματική και χωρίς αποτέλεσμα καθώς οι τέσσερις υποψήφιες Ρένια Τσακίρη, Ζένια Σολδάτου Ρεγγίνα Γκαϊνά και Άννα Ελευθερίου ισοβάθμισαν με τέσσερις ψήφους η καθεμία. Συνεπώς τη νικήτρια που κέρδισε τα 10.000 ευρώ έκρινε η ψήφος του κοινού, η οποία έβγαλε πρώτη την Κύπρια Άννα Ελευθερίου.

Όσον αφορά στους άνδρες, από το σπίτι νικητής αναδείχθηκε ο Τζόνι με πέντε ψήφους. Ο Παύλος Παπαδόπουλος πήρε τρεις και ο Παύλος Τερζόπουλος δύο, ενώ ο Βασίλης Χαλκιάς μόνο μία. Η ψήφος του κοινού ανέτρεψε ωστόσο την κατάταξη και έδωσε τη νίκη στον Παύλο Παπαδόπουλο. Ο Παύλος ήταν γνωστός από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του. Σε μια από τις πιο γνωστές στιγμές του παιχνιδιού ήταν ο χωρισμός του από τη Χριστίνα, όταν αποκαλύφτηκε ότι είχε βγει με Ρουμάνους παίκτες του ριάλιτι.

Η Άννα ήταν μια από τις ήρεμες δυνάμεις μέσα στο παιχνίδι, με εξαίρεση τον μεγάλο καυγά της με τον Bill, στη διάρκεια του οποίου αναποδογύρισε μια καρέκλα:

Η σύγκρουση Παύλου – Χριστίνας από το 29.06 και μετά:

Ο απολογισμός της Μαρίας Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου, πριν την ανακοίνωση των νικητών, θέλησε να κάνει τον απολογισμό του φετινού κύκλου του Power of Love, χωρίς να διστάσει να τον συγκρίνει με τον περσινό. Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν μία πολύ διαφορετική χρονιά. Το κοινωνικό μας πείραμα είχε άλλα αποτελέσματα. Πέρσι είχαμε περισσότερους έρωτες, φέτος είχαμε περισσότερη ίντριγκα και στρατηγικές. Πολύ σασπένς και εκπλήξεις».

Οι καλύτερες στιγμές των παικτών

Λίγο πριν το φινάλε προβλήθηκε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές των παικτών του δεύτερου κύκλου. Στο βίντεο περιλαμβάνονται καρέ με καυτά φιλιά, κόντρες, ίντριγκες, ψέματα, καβγάδες αλλά και δάκρυα.

Δείτε μετά το 27ο λεπτό:

Νικητής Power of Love 2: Ποια είναι η Άννα

Η Άννα Ελευθερίου είναι από την Κύπρο και έχει σπουδάσει στο Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης άλλα και δημοσιογραφία. Είναι δημοσιογράφος, youtuber και instagrammer. Τη γνωρίσαμε μέσα από την αθλητική εκπομπή του Ανδρέα Αζά, αφού η δημοσιογράφος βρισκόταν στο πλευρό του.

Στον ερωτά δηλώνει έτοιμη να ζήσει τον κεραυνοβόλο ερωτά από έναν άνδρα ευγενικό δοτικό και με χιούμορ. «Γεια σας, είμαι η Άννα Ελευθερίου και είμαι Κύπρια. Μου αρέσει πολύ η γυμναστική και ο χορός. Ψάχνω έναν άντρα ο οποίος θα είναι απόλυτα πιστός, δοτικός, πολύ γλυκός, τρυφερός και γενικά να υπάρχει αγάπη. Το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε έναν άντρα είναι τα μάτια του και το χαμόγελο του». Κατά την επίσκεψη της στο σπίτι των αγοριών είπε για τον εαυτό της: «Είμαι η Άννα, είμαι δημοσιογράφος, είμαι Κύπρια. Έχω οκτώ σκυλάκια και δύο γατάκια.» «Όταν έχω σχέση, είμαι εκεί. Δε βλέπω ούτε δεξιά ούτε αριστερά καθόλου. Δεν έχω απατήσει ποτέ». «Γενικά με όλους τους πρώην μου έχω πολύ καλή σχέση» απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις που της έκαναν τα αγόρια. Όταν η Άννα επέστρεψε στο σπίτι των κοριτσιών είπε: «Θέλω να σας πω ότι ένα αγόρι με συνόδεψε στις σκάλες τώρα επάνω.. δε θυμάμαι το όνομα του.. ένας με τατουάζ». Ηλικία; Η Άννα Ελευθερίου είναι 33 ετών.

https://www.instagram.com/p/BWsH2zUg2hZ/?utm_source=ig_embed

Νικητής Power of Love 2: Ποιος είναι ο Παύλος

Ο Παύλος Παπαδόπουλος είναι ένας από τους παίκτες του Power of love 2, κατάγεται από τον Πόντο και δουλεύει ως υπάλληλος Ασφαλείας VIP προσώπων. Ζει στη Χαλκιδική και οι φίλοι του τον φωνάζουν Σπαρτιάτη γιατί του αρέσει η αρχαία Ελλάδα. Κατά την επίσκεψη του στο σπίτι των κοριτσιών είπε για τον εαυτό του: «Είμαι ο Παύλος Παπαδόπουλος, είμαι από τη Χαλκιδική, η καταγωγή μου είναι από τον Πόντο, δουλεύω ως υπάλληλος ασφαλείας προσώπων, στη σχέση θέλω να υπάρχει κατανόηση, να μπορούμε να κάνουμε συζήτηση και θέλω να έχει σεβασμό πάνω από όλα στο πρόσωπο του συντρόφου της». Ο Παύλος είπε επίσης πως μαγειρεύει πολύ καλά, πως κάνει καλό μασάζ. Αυτό που θέλει από μια γυναίκα είναι να σέβεται τον σύντροφο της, τόνισε για δεύτερη φορά πάνω στη συζήτηση με τα κορίτσια. Όπως είπε συγκεκριμένα να μη σκέφτεται η γυναίκα μόνο τα ρούχα της και τα λούσα της άλλα να μπορούν να μιλάνε. Τα κορίτσια των ρώτησαν γιατί τον λένε Σπαρτιάτη και εκείνος είπε πως θα απαντήσει άλλη φορά σε αυτό.  Ηλικία; Ο Παύλος Παπαδόπουλος είναι 25 χρονών. Από τα 8 του ασχολείται με τον αθλητισμό. Κάνει Πυγμαχία και Βάρη.

https://www.instagram.com/p/BomJ5kYgWqf/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις