Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ειρήνη Παπαδοπούλου: Το Survivor, οι προτάσεις γάμου και το θανατηφόρο κορμί της
LIFESTYLE

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Το Survivor, οι προτάσεις γάμου και το θανατηφόρο κορμί της

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Την Ειρήνη Παπαδοπούλου υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης στο “The 2night Show”.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά το Survivor, μίλησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, στην εκπομπή The 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή και αναφέρθηκε στο πως την άλλαξε το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και στο πως αντιμετώπισε την συμπεριφορά των ανθρώπων γύρω της. Το ίδιο είχε τονίσει εξάλλου και κατά την αποχώρησή της από το παιχνίδι. «Μπορεί να μου συμβεί πολλές φορές πάλι το ίδιο θα στεναχωρηθώ και κάθε φορά απορώ μπορεί ένας άνθρωπος να κάνει τέτοια πράγματα ηθελημένα. Σοκαρίστηκα από συμπεριφορές ανθρώπων. Πέρσι μετά το Survivor ένιωθα πως ήμουν αγρίμι. Ήμουν απότομη, είχα πολύ θυμό που έπρεπε να αποβάλλω. Στο παιχνίδι στεναχωρήθηκα…», είπε αρχικά.

«Ποτέ δεν εστίασα στην εξωτερική εμφάνιση και για αυτό και πληγωνόμουν. Ένα καλό που έκανε το Survivor ήταν ότι ο κόσμος είδε και τις άλλες πλευρές μου». Στην διάρκεια της συνέντευξης, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε πως δέχτηκε προτάσεις γάμου, αλλά απέφυγε να πει τον αριθμό. Η αλήθεια είναι πως για τα προσωπικά της τηρεί σιγή ιχθύος, ενώ πρόσφατα τα δημοσιεύματα την ήθελαν να είναι ξανά στοπ πλευρό του Κώστα Πηλαδάκη, πρώην συζύγου της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μαζί με τον Κώστα Πηλαδάκη;

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης, είχαν χωρίσει τον Απρίλιο του 2018 και από τα Χριστούγεννα άρχισαν να εξετάζουν το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews, ο Κώστας Πηλαδάκης ξεκίνησε να κάνει έντονο φλερτ με αποκορύφωμα το ότι γέμισε με τριαντάφυλλα το καμαρίνι της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, κάτι το οποίο την συγκίνησε και είπε το μεγάλο “ναι” για την νέα αρχή στη σχέσης τους.

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε σχετικά από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή αλλά δεν απάντησε ξεκάθαρα στην ερώτηση για την προσωπική της ζωή λέγοντας πώς ο χρόνος θα δείξει αν συμβαίνει κάτι. «Δεν έχω σε κάτι να αναφερθώ, γιατί θα έπρεπε να αναφέρομαι συνέχεια σε ό,τι γράφεται. Και εγώ ξαφνιάστηκα που το είδα το δημοσίευμα. Δεν έχω κάτι να πω, νομίζω πως ο χρόνος όλα τα δείχνει. Με πειράζει αν λέγεται και γράφεται κάτι που δεν ισχύει, αλλά το έχω αποδεχτεί αυτό το κομμάτι στη ζωή μου. Αυτή τη στιγμή είμαι σε τόσο έντονους ρυθμούς που δεν ξέρω αν μπορώ να προλάβω και τα προσωπικά. Δόξα τω Θεώ όμως, η δουλίτσα πάει καλά» είπε χαρακτηριστικά.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Το Χαλάλι, παίζεται ήδη παντού

Η Ειρήνη Παπαδοπουλου παρουσίασε πρόσφατα το νέο της τραγούδι που έχει τίτλο «Χαλάλι» και είναι διασκευή μίας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Βαλκανίων. Συγκεκριμένα είναι διασκευή του τραγουδιού «Te ka lali shpirt», το οποίο έχει συγκεντρώσει σχεδόν μισό δισεκατομμύριο προβολών στο youtube και τα δικαιώματά του έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά στη χώρα μας η δισκογραφική εταιρεία LoCaL/Planetworks. Στο νέο τραγούδι της Ειρήνης Παπαδοπούλου, οι ελληνικοί στίχοι του οποίοι φέρουν την υπογραφή της Σοφίας Παπαβασιλείου, συμμετέχει ο ανερχόμενος, Σταμάτης Χουχούλης. Στο συγκεκριμένο τραγούδι, που συνοδεύεται από ένα προσεγμένο video clip, η γνωστή ερμηνεύτρια βάζει τη δική της ερμηνευτική σφραγίδα και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Το μαγικό σώμα της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει τέλεια σιλουέτα και ένα αξιοζήλευτο κορμί και όμως όπως αποκάλυψε δεν έχει χρόνο αυτό το διάστημα για γυμναστική, όμως όταν βρίσκει ευκαιρία έστω και μισή ώρα θα πάει στο γυμναστήριο! «Ξεκλέβω λίγο χρόνο με την πρώτη ευκαιρία για να γυμναστώ. Πριν από λίγες ημέρες είχα μισή ώρα κενό και πήγα στο γυμναστήριο να κάνω τρία σετ χέρια και κοιλιακούς. Άλλες φορές, όταν θέλω να εκτονωθώ, κάνω kick boxing». Η Ειρήνη τονίζει πως μέσα στη τσάντα της έχει πάντα μπανάνα, παστέλι, ξηρούς καρπούς και μπάρες δημητριακών έτσι ώστε να ξεγελά την πείνα της! «Μου αρέσει πολύ το junk food. Όταν κάνω ατασθαλίες, προσέχω πολύ το βραδινό μου γεύμα. Για παράδειγμα, θα φάω γιαούρτι ή μια σαλάτα» είπε χαρακτηριστικά!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις