Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

25

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Εξερεύνηση με πανσέληνο
PLUS

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Εξερεύνηση με πανσέληνο

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Είτε είστε από τους ρομαντικούς της παρέας είτε όχι, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο σας περιμένει να το εξερευνήσετε κάτω από το φεγγάρι.

Αττικό Ζωολογικό ΠάρκοΤις Παρασκευές 21 Ιουνίου, 19 Ιουλίου και 16 Αυγούστου απολαμβάνουμε εκπαιδευτικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλουςστο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Το καλοκαίρι ανεβάζει τη διάθεση και μαζί την όρεξη για παιχνίδι, γνώση και καλή παρέα! Πάρτε λοιπόν τους αγαπημένους σας και ελάτε να γνωρίσετε τα ζώα του Πάρκου. Μάθετε για τις συνήθειές τους, τους βιοτόπους τους, αλλά και για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν στην φύση. Όλα αυτά μέσα από διαδραστικά προγράμματα και διασκεδαστικά παιχνίδια! Τρεις μαγικές βραδιές για όλη την οικογένεια, γεμάτες γνώση και διασκέδαση σας περιμένουν σε έναν από τους ομορφότερους οικογενειακούς προορισμούς της Αθήνας.

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου – ημέρα του θερινού ηλιοστασίου – το Πάρκο θα λειτουργεί κανονικά από τις 9:00 το πρωί. Από τις 17:30 το απόγευμα ξεκινάει το πρόγραμμα δραστηριοτήτων! Από τις 17:30 μέχρι τις 18:00 θα πραγματοποιηθεί Εκπαιδευτική Παρουσίαση Αρπακτικών Πτηνών. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα πάντα σχετικά με τη ζωή τους και τις συνήθειές τους! Στη συνέχεια, από τις 18:00 μέχρι τις 19:30, παίζουμε και δημιουργούμε στο χώρο μπροστά από τα “Πουλιά της Ινδονησίας”. Παράλληλα, ενημερωνόμαστε για την εκστρατεία της ΕΑΖΑ (Ευρωπαϊκή Ένωση Ζωολογικών Πάρκων και Ενυδρείων) «Σιωπηλό Δάσος».

Την ίδια στιγμή όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν ταΐσματα ζώων και να γνωρίσουν από κοντά ρινόκερους, λεμούριους, πιγκουίνους και πολλά ακόμα ζώα! Από τις 19:30 μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν live μουσική στο χώρο των θαλάσσιων θηλαστικών μέχρι τις 20:30 Τότε και ξεκινάει η Εκπαιδευτική Παρουσίαση Δελφινιών! Το ZooCafe θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 22:00, για όσους επιθυμούν να δειπνήσουν και δεν θέλουν να αποχωριστούν την παρέα του Πάρκου.

Πανσέληνος (Full Moon) στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Παρασκευή 21/06

  • 17:30-18:00: Εκπαιδευτική Παρουσίαση Αρπακτικών Πτηνών
  • 18:00-19:30: Χειροτεχνίες και Παιχνίδια στο χώρο μπροστά από τα “Πουλιά της Ινδονησίας” & ενημέρωση για την εκστρατεία της ΕΑΖΑ «Σιωπηλό Δάσος»
  • 18:00-19:30: Ταΐσματα ζώων
  • 19:30-20:30: Live μουσική στο χώρο των θαλάσσιων θηλαστικών
  • 20:30: Εκπαιδευτική Παρουσίαση Δελφινιών
  • …και φαγητό στο Zoocafe, ανοιχτά μέχρι τις 22:00

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες δεν έχουν επιπλέον κόστος πέρα του εισιτηρίου εισόδου, ενώ ισχύει κανονικά η δωρεάν είσοδος για τους κατόχους ετήσιας κάρτας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις