Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαλού: Ο Χουάν και η αντίδραση του ταν άκουσε πως η σύντροφός του είναι έγκυος
LIFESTYLE

Μαλού: Ο Χουάν και η αντίδραση του ταν άκουσε πως η σύντροφός του είναι έγκυος

Μαλού: Η Μαλού με τον αγαπημένο της, Χουάν βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark και μίλησαν μεταξύ άλλων για το αγοράκι που έχουν αποκτήσει.

Μαλού: H Μαλού Κυριακοπούλου και ο σύντροφός της, Juan Rodriguez, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, «After Dark». Ο Rodriguez, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαϊάμι, αποκάλυψε μάλιστα πώς αντέδρασε, όταν η Μαλού τού ανακοίνωσε πως είναι έγκυος. «Όταν μου ανακοίνωσε πως είναι έγκυος σχεδόν λιποθύμησα. Πάντα είναι καλοδεχούμενο, απλά στην αρχή λίγο σε σοκάρει, γιατί φέρνεις μια καινούργια ζωή στον κόσμο. Πώς θα το μεγαλώσεις, τι τροφή θα του δώσεις, πώς θα είναι σε 20 χρόνια. Αλλά είναι ωραίο, είναι ένα ταξίδι μαγικό», είπε χαρακτηριστικά ο Juan. Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα αγοράκι, τον Οκτώβριο του 2017.

Ο Gannis Juan Rodriguez, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαϊάμι ενώ ήρθε στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, λόγο της ενασχόλησής του με το πόλο και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται με το μόντελινγκ, τον αθλητισμό ενώ κάνει και δημόσιες σχέσεις σε μαγαζιά. Μιλάει ελληνικά, αγγλικά και ισπανικά και λατρεύει την λατινογενή κουλτούρα όπως και η τραγουδίστρια. O Giannis δουλεύει ως μετρ και δημόσιες σχέσεις σε μαγαζιά στο Κολωνάκι.

Μαλού: Δεν μπορούσα να πάρω αγκαλιά τον γιο μου

Πρόσφατα η τραγουδίστρια είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την τροπή που έχει πάρει η ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της, αλλά και για το πρόβλημα υγείας της που δεν της επέτρεπε να πάρει αγκαλιά το γιο της. Όπως είπε, υπεβλήθη σε επέμβαση δισκοκήλης, στη μέση της, μια επώδυνη διαδικασία, τόσο πριν όσο και μετά το χειρουργείο. Μάλιστα, αυτό της στέρησε τον γιο της αναγκαστικά, αφού δεν μπορούσε ούτε να τον σηκώσει. «Να μη το βιώσει άλλος άνθρωπος» είπε η τραγουδίστρια δείχνοντας πολύ ταλαιπωρημένη. Η ίδια αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 26 κιλά και έχασε μετά δυσκολίας τα 24 καθώς χάνει δύσκολα.

Η Μαρία Κυριακοπούλου γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου του 1989 και κατάγεται από την Καλαμάτα Μεσσηνίας. Το 2009 ξεκινάει μαθήματα φωνητικής με την Τζούλι Μασίνο  κάνει τα πρώτα τις live σε μαγαζιά της Καλαμάτας.*Το Μαλού είναι το όνομα που της έδωσε η μπάντα aloha brazil και βγαίνει από το ΜΑρία κυριακοπούΛΟΥ: ΜΑ-ΛΟΥ.

Ο χειμώνας του 2011-2012 την βρίσκει στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου στην Θεσσαλονίκη και λίγο αργότερα στην Αθηνά. Το χειμώνα του 2012 ξεκινάει εμφανίσεις στο Monastiraki Stage μαζί με τον Παναγιώτη Τσακαλάκο, τον Σταύρο Μιχαλακάκο και τον ηθοποιό Νικορέστη Χανιωτάκη σε ένα πρόγραμμα που υπόσχεται διασκέδαση και γέλιο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις