Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βασίλης Σπανάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Σπανάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα»

Βασίλης Σπανάκης: Ο Βασίλης Σπανάκης, δεν παραλείπει να αναφερθεί και στα δύο…πρωταθλήματα που κατέκτησε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Βασίλης Σπανάκης: Ο Βασίλης Σπανάκης είναι οικονομολόγος, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον νότιο τομέα της Β’ Αθηνών. Καθημερινά επισκέπτεται τις γειτονιές της περιφέρειάς του και συζητάει με τους κατοίκους για τα προβλήματά τους.

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έχει τρία θέματα που σκοπεύει να αντιμετωπίσει από την επόμενη ημέρα των εκλογών:

Πρώτον, ευκαιρίες για όλους.

Δεύτερον, επιστροφή της χαμένης μας αξιοπρέπειας.

Τρίτον, ξανά το χαμόγελο στους Έλληνες.

Με τη ΝΔ η 8η Ιουλίου θα είναι μια φωτεινή ημέρα για την Ελλάδα», διαβεβαιώνει τους πολίτες, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα της παράταξής του λέει:

«Η μεγάλη διαφορά που έχει η Νέα Δημοκρατία από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι η Νέα Δημοκρατία λέει πάντα την αλήθεια. Εμείς έχουμε συγκεκριμένη ατζέντα για την επόμενη ημέρα και σας λέμε ξεκάθαρα με ποιους τρόπους θα ξαναβάλουμε μπροστά την οικονομία μας. Άμεση μείωση φόρων. Πρόσθετα κίνητρα για να έρθουν επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας.  Μείωση της γραφειοκρατίας. Ρευστότητα στην αγορά. Ένα καλύτερο κράτος για όλους τους Έλληνες».

Ο Βασίλης Σπανάκης, που μέχρι πρόσφατα ήταν εκλεγμένος πρόεδρος των Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων, θέση από την οποία παραιτήθηκε προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές, δεν παραλείπει να αναφερθεί και στα δύο…πρωταθλήματα που κατέκτησε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα…

«Σήμερα έχουμε πάνω από 4 εκατομμύρια οφειλέτες στο Ελληνικό δημόσιο, με το 57% των οφειλετών να είναι μισθωτοί, συνταξιούχοι και άνεργοι. Ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε στη χώρα μας δύο πρωταθλήματα: το πρωτάθλημα της υπερφορολόγησης και το πρωτάθλημα της φοροδιαφυγής».

Δείτε ακόμη:

Βασίλης Σπανάκης: «Στη ΝΔ ξέρουμε πώς θα μειώσουμε τους φόρους»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις