Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Αταλάντη: Θρήνος για τον 21χρονο Γιώργο που σκοτώθηκε – Πολύ σοβαρά η αδερφή του
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Αταλάντη: Θρήνος για τον 21χρονο Γιώργο που σκοτώθηκε – Πολύ σοβαρά η αδερφή του

Τροχαίο Αταλάντη: Ο 21χρονος Γιώργος, ανασύρθηκε νεκρός, ενώ η 15χρονη Σωτηρία διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Τροχαίο Αταλάντη: Δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους το τροχαίο που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στον επαρχιακό δρόμο από την Αταλάντη προς το Καλαπόδι με θύμα έναν 21χρονο και σοβαρότατα τραυματισμένη την 15χρονη αδελφή του. Ο 21χρονος Γιώργος έφυγε άδικα πάνω στο άνθος της ηλικίας του όταν σε μια στροφή, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο αρχικά έπεσε με σφοδρότητα πάνω στις μπάρες και στη συνέχεια βγήκε εκτός δρόμου. Τα δυο αδέρφια έμεναν στην Αθήνα αλλά βρέθηκαν στο χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.  Την Κυριακή, άτυχος νέος ζήτησε το αυτοκίνητο από τον παππού του για να πάει στην παραλία μαζί με την 15χρονη αδερφή του. Κανένας όμως δεν φανταζόταν πως ο ενθουσιασμός για το μπάνιο θα κοβόταν για πάντα, τόσο απότομα.

Από την σύγκρουση το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα, μέσα στην οποία εγκλωβίστηκαν τα δυο αδέλφια. Ο 21χρονος Γιώργος, ανασύρθηκε νεκρός. Η 15χρονη Σωτηρία διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας έδωσαν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της ανήλικης που έχασε πάρα πολύ αίμα καθώς είχε ακρωτηριαστεί. Ωστόσο, κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο νοσοκομείο «Αττικόν» στην Αθήνα όπου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγγενείς, φίλοι αλλά και πρόσωπα που έμαθαν για το τροχαίο από τα ΜΜΕ κάνουν εκκλήσεις για αίμα. Για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Αττικόν» λειτουργεί καθημερινά από τις 8:30 το πρωί μέχρι και τις 3 το μεσημέρι ή σε οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο στο όνομα Κατσίφα Σωτηρία του Κωνσταντίνου.

Μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα που αφήνουν τις τελευταίες ώρες γνωστοί και φίλοι στο προσωπικό προφίλ του άτυχου νέου στο Facebook. «Θα έρθεις να πάμε για μπάνιο μου είπες αλλά δεν ήρθες ποτέ περίμενα περίμενα τίποτα με πήρες και μου είπες ότι ξεκινάς που να ήξερα ότι θα είναι η τελευταία φορά που θα σου μιλήσω», αναφέρεται σε ένα από μηνύματα. Ενώ σε ένα άλλο ένας φίλος του σημειώνει: «Ξεχωριστός!! Με την πιο όμορφη ψυχή!!

Βιάστηκες.. βιάστηκες πολύ αδερφάκι μου..

Ο τελευταίος που μίλησες ήμουν.. κι ο πρώτος που είδε το αμάξι και ενημέρωσε τους υπόλοιπους.. δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ.
Η απουσία σου κάνει πολύ θόρυβο.. γιατί αδερφέ μου έφυγες τόσο νωρίς ;;
Γιατί βιάστηκες τόσο;;
Νομίζουμε ότι θα σε δούμε μπροστά μας ξαφνικά ή θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα πεις «τι α φτιασουμ;»…. αλλά δεν μπορούμε να το χωνέψουμε..
μας λείπεις αδερφέ..
Σ’ΑΓΑΠΑΜΕ!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις