Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπακασέτας – Αλάνιασπορ: Τέλος η ΑΕΚ, φεύγει για Τουρκία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπακασέτας – Αλάνιασπορ: Τέλος η ΑΕΚ, φεύγει για Τουρκία

Μπακασέτας - Αλάνιασπορ: Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Αλάνιασπορ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Μπακασέτας.

Μπακασέτας – Αλάνιασπορ: Παρελθόν και επίσημα από την ΑΕΚ αποτελεί ο Τάσος Μπακασέτας. Μετά από τρία χρόνια με τη φανέλα της Ένωσης, ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα και την Αλάνιασπορ. Ο σύλλογος της Αττάλειας ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου άσου, καλωσορίζοντάς τον μέσα από τα social media.  Η ΑΕΚ θα εισπράξει ένα ποσό λίγο κάτω από το 1 εκατ. ευρώ από την πώληση του Μπακασέτα, ο οποίος θα γίνει συμπαίκτης του Γιώργου Τζαβέλλα, αλλά και των Βιγιαφάνιες, Τζαλμά Κάμπος, ενώ προπονητής του θα είναι ο γνώριμός μας, Ερόλ Μπουλούτ.

H ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον παίκτη για την προσφορά του και το ήθος του, ενώ του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του. “Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Μπακασέτα στην τουρκική ομάδα Αlanyaspor. Ο Έλληνας διεθνής μέσος ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2016. Πραγματοποίησε 104 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε 20 γκολ και ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας, που το 2018 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας έπειτα από 24 χρόνια. Ένα θερμό «ευχαριστώ» από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια στον Τάσο Μπακασέτα για την προσφορά του, το ήθος του και τα όσα σπουδαία ζήσαμε μαζί στα τρία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου μαζί με τις ευχές μας για καλή συνέχεια και μεγάλες επιτυχίες στο επόμενο κεφάλαιο που ανοίγει στην ποδοσφαιρική του καριέρα”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης και το 2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου, παίρνοντας το νούμερο 12 στη φανέλα. Την αγωνιστική περίοδο 2010-11 έκανε πέντε εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο. Την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα την έκανε ξεκινώντας ως βασικός σε μια ήττα της ομάδας του από την Ξάνθη. Στο Κύπελλο έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε μια ήττα 1-0 από τον Ολυμπιακό. Την τελευταία του συμμετοχή για την περίοδο 2010-11 την πραγματοποίησε εναντίον της ΑΕΚ στις 16 Ιανουαρίου 2011.

Δανεισμός στον Θρασύβουλο Φυλής

Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του πρωταθλήματος 2010-11 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Θρασύβουλο Φυλής. Αγωνίστηκε 10 φορές με τον Θρασύβουλο σημειώνοντας ένα τέρμα σε μια 2-0 νίκη εναντίον του Εθνικού Αστέρα στις 28 Φεβρουαρίου 2011. Επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης με τη λήξη της περιόδου 2010-11.

Δανεισμός στον Άρη Θεσσαλονίκης

Τον Ιανουάριο του 2014 παραχωρήθηκε ξανά ως δανεικός για ένα εξάμηνο στον Άρη Θεσσαλονίκης. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τον Άρη σε μια εκτός έδρας ήττα 4-3 από τον Λεβαδειακό, σκοράροντας δύο τέρματα στον αγώνα. Σημείωσε ένα ακόμη γκολ πριν τη λήξη του δανεισμού του. Στο τέλος της περιόδου επέστρεψε και πάλι στην ομάδα της Τρίπολης.

Επιστροφή στον Αστέρα Τρίπολης

Το καλοκαίρι του 2014 στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στη φινλανδική Ροβανιέμι σημείωσε το πρώτο του τέρμα σε ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το οποίο ήταν το τέταρτο της ομάδας του στην εν λόγω αναμέτρηση (4-2), εδραιώνοντας τη νίκη των Αρκάδων και εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League (2014-15). Μερικές ημέρες αργότερα, τον Αύγουστο του 2014, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον αρκαδικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Πανιώνιος

Έπειτα από πέντε μήνες, τον Ιανουάριο του 2015, έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Τρίπολης, για να συνεχίσει στον Πανιώνιο, με τον οποίο υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Τον Ιούνιο του 2016 μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και τώρα, ετοιμάζεται για Τουρκία…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις