Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μετατάξεις Βουλή: Ρουσφέτια χωρίς έλεος – Ανανεώνουν και συμβάσεις που δεν έχουν λήξει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετατάξεις Βουλή: Ρουσφέτια χωρίς έλεος – Ανανεώνουν και συμβάσεις που δεν έχουν λήξει

Μετατάξεις Βουλή: Στο εσωτερικό της απερχόμενης κυβερνητικής πλειοψηφίας οι αναταράξεις συνεχίζονται για την υπόθεση με τα ρουσφέτια.

Μετατάξεις Βουλή: Παρά τον σάλο που έχουν προκαλέσει οι μετατάξεις υπαλλήλων της Βουλής, τις αντιδράσεις για τις «γνωριμίες» της Τασίας Χριστοδουλουπόλου και την συγγνώμη του πρωθυπουργού για τα ρουσφέτια, η διοίκηση ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τις «ρυθμίσεις» για τα δικά της παιδιά. Έτσι με απόφαση του Γ.Γ. του ΕΟΤ Κωνσταντίνου Τσέγα, ανανεώθηκε η σύμβαση της δικηγόρου Γ.Κ., ειδικής συνεργάτιδος του Γενικού Γραμματέα του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού, αρχής γενομένης όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ από 14/07/19, οπότε και λήγει η σύμβασή της. Ανανεώνεται δηλαδή μια σύμβαση που ακόμα δεν έχει λήξει και θα λήξει μετά τις εκλογές, στις 14 Ιουλίου.

Επίσης όπως αποκαλύφθηκε, και ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Βασίλειος Μαγκλάρας, προχώρησε στις 10 Ιουνίου, μετά δηλαδή την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, στην ανανέωση της σύμβασης της ειδικής συμβούλου του, δικηγόρου Α.Π. από 5-7-2019 και για 6 μήνες. Στην περίπτωση της συνεργάτιδος του Γ.Γ. κ. Μαγκλάρα, υπάρχει πάντως η επισήμανση ότι η δικηγόρος Α.Π. θα αποχωρήσει, εφόσον αποχωρήσει ο Γενικός Γραμματέας που την προσέλαβε. Και το ερώτημα φυσικά που τίθεται είναι γιατί ανανεώνεται μια σύμβαση, για τις λίγες ημέρες που μένουν έως τις εκλογές.

Η ανανέωση της σύμβασης της Ειδικής Συνεργάτιδος του Γ.Γ. του ΕΟΤ που λήγει στις 14 Ιουλίου
Η ανανέωση της σύμβασης της Ειδικής Συμβούλου του Γ.Γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις