Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξάρχεια επεισόδια: Επίθεση κουκουλοφόρων με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ
ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια επεισόδια: Επίθεση κουκουλοφόρων με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ

Εξάρχεια επεισόδια: Ομάδα κουκουλοφόρων που βγήκαν μέσα από το Πολυτεχνείο, επιτέθηκαν με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.

Εξάρχεια επεισόδια: Για μια ακόμη φορά, τα Εξάρχεια βρέθηκαν στο επίκεντρο επεισοδίων, καθώς ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε σε ΜΑΤ, αργά το βράδυ της Πέμπτης. Συγκεκριμένα, μια ομάδα βγήκε μέσα από το κτίριο του Πολυτεχνείου και άρχισε να πετάει μολότοφ κατά μιας διμοιρίας των ΜΑΤ, στην συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα. Για λίγη ώρα πέταξαν μολότοφ στους αστυνομικούς, με την κυκλοφορία στην Πατησίων να κλείνει. Οι κουκουλοφόροι, αφού για μια ακόμη φορά δημιούργησαν επεισόδια, πήγαν να κρυφτούν και πάλι στο κτίριο του Πολυτεχνείου. Από την συγκεκριμένη επίθεση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, αλλά ούτε και προσαγωγές, με την κυκλοφορία στους δρόμους, να επανέρχεται στον κανονικό τους ρυθμό σχετικά γρήγορα.

Λίγες ημέρες πριν, έσπασαν στα Εξάρχεια το αυτοκίνητο του Νίκου Παππά, που ήταν ο εκλεκτός καλεσμένος στην γιορτή της Υπεροχής Εξαρχείων, όπου απένειμε μετάλλια στα παιδιά των ακαδημιών της ομάδας. Την ώρα εκείνη, άγνωστοι έσπασαν ένα τζάμι από το αμάξι του, την ώρα που βρισκόταν στο κλειστό του Στρέφη. Ο μπασκετμπολίστας ανέβασε σχετικό στόρι στο Instagram, γνωστοποιώντας στους φίλους του το περιστατικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις