Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπεργκ – Ολυμπιακός: Αποσύρουν την πρόταση οι Πειραιώτες
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπεργκ – Ολυμπιακός: Αποσύρουν την πρόταση οι Πειραιώτες

Μπεργκ - Ολυμπιακός: Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν διστακτικός, κάνοντας τους Πειραιώτες να μην ασχοληθούν περισσότερο.

Μπεργκ – Ολυμπιακός: Την απόφαση να μην ασχοληθούν άλλο με τον Μάρκους Μπεργκ έλαβαν στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διαγράψει την υπόθεση του διεθνούς Σουηδού επιθετικού, από τη στιγμή που δεν πήραν την απάντηση που περίμεναν από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Πειραιώτες δεν θα ασχοληθούν ξανά με την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ, ακόμα και αν εκείνος κάνει πίσω.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Μπεργκ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία ή το Κατάρ. Η νεότερη πληροφορία αναφέρει ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πλησιάσει σε άλλο επιθετικό και είναι έτοιμοι να τον ανακοινώσουν. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν πρόκειται για τον Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα, ο οποίος από το Γενάρη έπαιξε δυνατά ως προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς ή θα προκύψει μέσα στις επόμενες ημέρες κάποιο όνομα – έκπληξη.

Ο Μάρκους Μπεργκ αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό, κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Παναθηναϊκό από το 2013 μέχρι το 2017. Το 2014 αναδείχτηκε καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής στη χώρα μας έχοντας κατακτήσει παράλληλα το Κύπελλο Ελλάδας με το τριφύλλι, ενώ τη σεζόν 2016-2017 ήταν πρώτος στη λίστα των σκόρερ του πρωταθλήματος. 

Το καλοκαίρι του 2017 πήρε μεταγραφή στην Αλ Αΐν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Στην πρώτη του χρονιά κατέκτησε το νταμπλ με την ομάδα του ενώ βγήκε πρώτος σκόρερ. Υπήρξε ενεργό μέλος στις μικρότερες εθνικές ομάδες της Σουηδίας και το 2008 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ομάδα των ανδρών. Λίγα χρόνια μετά, το 2014, βρέθηκε δίπλα στον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Έπαιξε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2016 στην Γαλλία, ενώ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας το 2018.

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι γνωστός για τα ποδοσφαιρικά του προσόντα. Αγαπά ιδιαίτερα την Ελλάδα, γι’ αυτό και επέλεξε να παντρευτεί την αγαπημένη του Ζοζεφίν, στη χώρα μας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις