Αθήνα

°C

Τρίτη

22

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κότσιρας: Στις Σέρρες, παρέα με την Αρβανιτάκη – Ξεσήκωσαν το κοινό
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κότσιρας: Στις Σέρρες, παρέα με την Αρβανιτάκη – Ξεσήκωσαν το κοινό

Κότσιρας: Ελευθερία Αρβανιτάκη και Γιάννης Κότσιρας ξεσήκωσαν τους πολύ ενθουσιασμένους Σερραίους.

Κότσιρας: Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του θεσμού «Πολιτιστικό Καλοκαίρι», που διοργανώνει η ΚΕΔΗ Σερρών. Η προσέλευση στη μεγάλη συναυλία των Ελευθερίας Αρβανιτάκη και Γιάννη Κότσιρα, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, καταφέρνοντας παράλληλα και να «ταξιδέψουν» μουσικά τους θεατές, αλλά και να τους ξεσηκώσουν. Πρόσφατα ο σπουδαίος καλλιτέχνης είχε εκφράσει ξανά την αγάπη του για τις Σέρρες, καθώς “ο κόσμος που έχει έρθει στις συναυλίες μου ήταν πάντα ανοιχτόκαρδος, με υπέροχη συμμετοχή σε όλα σχεδόν τα τραγούδια και ιδιαίτερα ανοιχτός στο να δεχτεί καινούριες προτάσεις. Είναι πάντα χαρά να τραγουδάω στις Σέρρες”.

Παρών ήταν φυσικά και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Κώστας Καρπουχτσής, ο οποίος ήταν φανερά ικανοποιημένος τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από την προσέλευση του κόσμου, που «αγκάλιασε» το θεσμό του «πολιτιστικού καλοκαιριού». «Η μουσική είναι πολιτισμός. Ξεκινήσαμε με την ΚΕΔΗΣ το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Σερρών με Αρβανιτάκη – Κότσιρα! Μια βραδιά διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους! Συγχαρητήρια στους ανθρώπους πίσω από την επιτυχία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κότσιρας: Η γνωριμία με την Αρβανιτάκη

Το απίστευτο δίδυμο είχε αποκαλύψει πρόσφατα στο “Πρωινό”, πώς γνωρίστηκε.  Όπως ανέφερε ο Γιάννης Κότσιρας στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Δάσους έκανε στο πλευρό της Ελευθερίας Αρβανιτάκη την πρώτη του συναυλία. “Ο Άγγελος Σφακιανάκης μου μίλησε τότε για έναν καινούριο τραγουδιστή και μου είπε να τον ακούσω. Εκείνη τη περίοδο παίζαμε με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, αλλά χρειαζόμουν και μια λαϊκή φωνή γιατί ήταν και ένα μέρος του προγράμματος που θα ήταν λαϊκό και συναντηθήκαμε με τον Γιάννη, ήρθε στο σπίτι μου, παίξαμε και έτσι ξεκίνησε αυτή η συνεργασία”, ανέφερε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

“Με έβαλε στο πιάνο έπαιξα δυο τραγούδια και με κοιτούσε και μου είπε: Welcome to the group”, συμπλήρωσε ο Γιάννης Κότσιρας. Οι δυο τους συνεργάστηκαν για τρία χρόνια και φέτος, μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα αποφάσισαν να συνεργαστούν ξανά προς μεγάλη χαρά και των δύο.

Οι δυο τραγουδιστές αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην συνέντευξη τους και στα παιδιά τους, με τον Γιάννη Κότσιρα να σημειώνει πως έχει σταματήσει να κοιμάται πλέον τα βράδια με τα δυο παιδιά, αλλά και πως βοηθά στο σπίτι γιατί δεν γίνεται αλλιώς και να τα βγάλει ένας άνθρωπος μόνος του πέρα και την Ελευθερία Αρβανιτάκη να παραδέχεται το άγχος της όταν έρχονται τα παιδιά της να τη δουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις