Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ρωσία: Viral το πρωτάθλημα «χαστουκιού στα οπίσθια» με τη συμμετοχή γυμνασμένων καλλονών (vid)
PLUS

Ρωσία: Viral το πρωτάθλημα «χαστουκιού στα οπίσθια» με τη συμμετοχή γυμνασμένων καλλονών (vid)

Ρωσία: Έχει όλα τα φόντα να γίνει... θεσμός

Ρωσία: Πρώτα ήρθε ο διαγωνισμός χαστουκιού, με σωματώδεις άνδρες από κάθε γωνιά της Ρωσίας να χτυπούν εναλλάξ ο ένας τον άλλον στο πρόσωπο, ώστε να αναδειχθεί… η πιο δυνατή παλάμη. Η επιτυχία του εν λόγω διαγωνισμού που διεξήχθη τον Μάρτιο στην χώρα του Πούτιν, με τα βιντεάκια των ηχηρών χαστουκιών να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, άνοιξε σε πολλές χώρες την όρεξη να μιμηθούν το παράδειγμα της Ρωσίας, διοργανώνοντας τα δικά τους πρωταθλήματα σφαλιάρας. Δημιούργησε όμως ένα φλέγον ερώτημα στα μυαλά των δαιμόνιων Ρώσων: Και τώρα τι; Ποιο είναι το επόμενο βήμα μετά από έναν τόσο… τρελό διαγωνισμό; Η απάντηση ήταν φυσικά μια παραλλαγή του, που όμως θα περιλαμβάνει τη συμμετοχή αιθέριων υπάρξεων.

Στο νέο πρωτάθλημα, που επίσης έγινε viral, απαραίτητα συστατικά ήταν οι εντυπωσιακές παρουσίες και τα… οπίσθια. Ο διαγωνισμός διεξήχθη στην πόλη Γιάνασκιν στη Ρωσία και είχε τον εύγλωττο τίτλο «Πρωτάθλημα Χαστουκιού στα Οπίσθια». Στόχος των γυναικών που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ήταν να χτυπήσουν τόσο δυνατά τις αντιπάλους τους ώστε με το «χαστούκι» να τις κάνουν να μετακινηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο από την αρχική τους θέση. Σε μια προσπάθεια να διασφαλίσουν την επιτυχία του πρωταθλήματος, οι διοργανωτές – όλως τυχαίως – επέλεξαν να συμμετέχουν και αρκετά μοντέλα.

Μια από τις νικήτριες ήταν η Αναστασία Ζολοτάγια, η οποία, σύμφωνα με το Russia Today, φημίζεται για την έμφαση που δίνει στην εκγύμναση των οπισθίων της. Το επόμενο στοίχημα για τους διοργανωτές είναι το εν λόγω πρωτάθλημα να διεξαχθεί και σε άλλες περιοχές της Ρωσίας!

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο από την πιο…brutal έκδοση του διαγωνισμού του περασμένο Μάρτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις