Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / “Η Τέλεια Ληστεία” 3: Το «La Casa de Papel» έρχεται και είναι έτοιμο να καθηλώσει
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

“Η Τέλεια Ληστεία” 3: Το «La Casa de Papel» έρχεται και είναι έτοιμο να καθηλώσει

"Η Τέλεια Ληστεία" 3: Το ισπανικό φαινόμενο, η πιο πετυχημένη αγγλόφωνη σειρά του Netflix επιστρέφει στις 19 Ιουλίου.

“Η Τέλεια Ληστεία” 3: Στη δημοσιότητα έδωσε το Netflix το νέο τρέιλερ του τρίτου κύκλου του «La Casa de Papel», που κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο. Η «Η Τέλεια Ληστεία», η σειρά που γράφει ιστορία και καθηλώνει τους πάντες, το έχει βάλει σκοπό να κάνει τον απόλυτο χαμό.

Ο «Profesor» και οι πάμπλουτοι «μαθητές» του το σκάνε, μετά τη ληστεία στο Νομισματοκοπείο της Ισπανίας και φεύγουν για τα πιο εξωτικά μέρη, με σκοπό να ζήσουν τη «μεγάλη ζωή». Οι ειδικές δυνάμεις όμως, τους επιφυλάσσουν μία δυσάρεστη έκπληξη. Ο «Ρίο» συλλαμβάνεται και η «Τόκιο» φέρνει κοντά όλη τη «συμμορία» με τις μάσκες του Νταλί για να καταστρώσουν σχέδιο απελευθέρωσης.

Στο ερώτημα «πώς θα τον σώσουμε;» η απάντηση είναι «με σαματά».

«Όσοι αντιλαμβάνονται αυτή την μάσκα ως σύμβολο της αντίστασης, θα καταλάβουν τον λόγο που επιστρέφουμε. Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν από εμάς και τον κρατάει σε άγνωστη τοποθεσία. Δεν είχαμε σκοπό να επιστρέψουμε, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει να αντιδράσουμε. Κι αυτή τη φορά θα το κάνουμε δυνατά», ξεκαθαρίζει ο πρωταγωνιστής.

Ο μόνος τρόπος για να το κάνουν και να προστατέψουν το μυστικό των άλλων, είναι να τους μαζέψουν όλους μαζί και πάλι για να κάνουν μια νέα ληστεία, τη μεγαλύτερη ληστεία που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Η πιο δημοφιλής μη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix, που απέσπασε το Βραβείο Καλύτερης Δραματικής Σειράς στα Emmy και το Premios Fénix, έρχεται στις 19 Ιουλίου.

Πριν από λίγο καιρό είχε δημοσιευτεί το πρώτο τρέιλερ της τρίτης σεζόν, το οποίοι δείχνει ότι η πλοκή ξεκινά σε εξωτικούς προορισμούς, όπου οι ήρωες της σειράς… ξοδεύουν τα εκατομμύρια τα οποία έκλεψαν στη ληστεία της Μαδρίτης και ολοκληρώθηκε στο τέλος του προηγούμενου κύκλου.

Το “La Casa de Papel” σημείωσε τεράστια επιτυχία τις δύο περασμένες σεζόν, με εκατομμύρια θεατές να περιμένουν εναγωνίως την τρίτη κατά σειρά σεζόν της σειράς, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν για πρώτη φορά στην Ισπανία, με τους υπεύθυνους του Netflix να τρίβουν με ικανοποίηση τα χέρια τους και τα έσοδα να αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη.

“Η Τέλεια Ληστεία”: Το φαινόμενο του Netflix

Το La Casa de Papel (Η Τέλεια Ληστεία) επιλέχθηκε από τη Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών ως η καλύτερη δραματική σειρά του 2018 στα Διεθνή Βραβεία ΕΜΜΥ. Είναι η πρώτη φορά που μια Ισπανική Πρωτότυπη Διεθνής σειρά του Netflix κερδίζει βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς στα Διεθνή EMMY.

“Αυτό το βραβείο Emmy είναι ένα υπέροχο θαύμα το οποίο αναγνωρίζει ότι μπορεί να υπάρξει μια διαφορετική προοπτική στη μυθοπλασία: ένα λατινικό, μεσογειακό και ιβηροαμερικανικό όραμα γύρω από ένα είδος που προέρχεται κυρίως από τις ΗΠΑ – τη ληστεία. Είναι μια προοπτική στην οποία οι χαρακτήρες είναι τόσο σημαντικοί όσο και η υπόθεση”, είχε πει για τη βράβευση ο Álex Pina, Διευθυντής Παραγωγής Esther Martínez Lobato.

Ο Diego Ávalos, Διευθυντής Πρωτότυπου Διεθνούς Περιεχομένου για την Ισπανία και τη Λατινική Αμερική, πρόσθεσε: “Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που βλέπουμε την Ακαδημία να γιορτάζει την Ισπανική φαντασία. Tο να συνεργάζομαι με τον Alex Pina και την ομάδα του σε μια από τις πιο αγαπημένες σειρές, με αξέχαστους χαρακτήρες και να βλέπουμε μαζί το La Casa De Papel να έχει κατακτήσει τον κόσμο ως την πιο αγαπημένη μη-αγγλόφωνη σειρά που έχει παρουσιαστεί ποτέ από το Netflix, αποτελεί μια απίστευτη εμπειρία.”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις