Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις – Λαζόπουλος: “Δεν έχει πια καμία επιρροή, συνέβαλα στην αποδόμησή του”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις – Λαζόπουλος: “Δεν έχει πια καμία επιρροή, συνέβαλα στην αποδόμησή του”

Άδωνις - Λαζόπουλος: Το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη αφορά τα πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που κάνει πλέον η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου.

Άδωνις – Λαζόπουλος: Υπερήφανος δηλώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης για το γεγονός ότι ο Λάκης Λαζόπουλος δεν έχει πλέον καμία επιρροή στην ελληνική κοινωνία και, όπως λέει, αισθάνεται υπερήφανος που συνέβαλε και αυτός στην αποδόμησή του. Το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη αφορά τα πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που κάνει πλέον η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου Αλ Τσαντίρι στο Open και αφορμή για την αναφορά στο twitter του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας ήταν η προβολή στην τελευταία εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, δηλώσεων του Άδωνι Γεωργιάδη από το μακρινό 2013, όταν ήταν υπουργός Υγείας και δήλωνε ότι «εάν γίνουν απολύσεις θα είναι αποφάσεις δικές του και όχι της Τρόικας. Δεν θέλω, να μου πάρει η Τρόικα την δόξα» είχε προσθέσει τότε ο κ.Γεωργιάδης.

Με αφορμή το σχόλιο ενός χρήστη του twitter που σχολίαζε «Είναι δυνατόν; Άρχισε πάλι τα ίδια; Παίζει δηλώσεις του Άδωνι το 2013 για να κάνει προπαγάνδα; Ποιος τους πιστεύει πια;», ο κ. Γεωργιάδης έγραψε: Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν έχει πλέον απολύτως καμία επιρροή στην Ελληνική Κοινωνία. Αυτό αποδεικνύει και η έλλειψη τηλεθεατών στην εκπομπή του. Πιστεύω ότι συνέβαλα και εγώ στην αποδόμηση του και είναι ένας επιπλέον λόγος να με αντιπαθεί αυτός και να αισθάνομαι υπερήφανος εγώ.

Ο Λάκης Λαζόπουλος έπαιξε ένα βίντεο στην εκπομπή του, στο οποίο εμφανίζεται ως γκεστ σταρ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις