Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

05

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πέτρος Τατούλης – Περιφέρεια Πελοποννήσου: Γυναίκα αντιπεριφερειάρχης έτοιμη να χιμήξει σε δημοσιογράφο
ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρος Τατούλης – Περιφέρεια Πελοποννήσου: Γυναίκα αντιπεριφερειάρχης έτοιμη να χιμήξει σε δημοσιογράφο

Πέτρος Τατούλης - Περιφέρεια Πελοποννήσου: Ο κακός χαμός σε συνέντευξη του απερχόμενου περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.

Πέτρος Τατούλης – Περιφέρεια Πελοποννήσου: Τσακωμός χωρίς έλεος ανάμεσα στην αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου και τον διευθυντή του τηλεοπτικού σταθμού Best Tv, Νίκου Μπελογιάννη στη συνέντευξη Τύπου του απερχόμενου Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη. Όλα ξεκίνησαν πριν τη συνέντευξη του κ. Τατούλη, ο οποίος έχασε την περιφέρεια Πελοποννήσου από τον Νίκο Παναγιωτίδη. Η αντιπεριφερειάρχης γνωστοποίησε την πρόθεση του κ. Τατούλη να μείνει εκτός της συνέντευξης η Τηλεόραση Best, ωστόσο, του τόνισε πως εάν ήθελε θα μπορούσε να παραμείνει.

Ο κ. Μπελογιάννης έμεινε εκτός και η κυρία Νικολάκου εξήγησε πως ο συνδυασμός «Νέα Πελοπόννησος» έχει θέσει εμπάργκο στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό. Από την πλευρά του ο κ. Μπελογιάννης ανέφερε πως το κανάλι είναι ανοικτό και τόνισε πως Περιφέρεια είναι Θεσμικός τόπος και τα γραφεία Δημόσιος Θεσμικός χώρος και δεν μπορεί να αποκλειστεί κανέναν ΜΜΕ.

Ο καβγάς «άναψε» και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, όταν η κυρία Νικολάκου εξαπέλυσε λεκτική επίθεση προς τον κ. Μπελογιάννη, ο οποίος τόνισε ότι η Περιφέρεια δεν είναι μαγαζί σας αλλά θεσμικός χώρος. «Εσύ έχεις μαγαζιά» του είπε και στη συνέχεια φώναζε: «Εάν είσαι άντρας πάμε έξω να τα πούμε». «Λυπάμαι για την συμπεριφορά σας», απάντησε λιτά ο κ. Μπελογιάννης, ενώ όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα είχαν μείνει άφωνοι με το συμβάν που εξελισσόταν μπροστά στα μάτια τους.

Δείτε ακόμη:

Πέτρος Τατούλης: Απέσπασε τη σύζυγό του στην περιφέρεια με αποδοχές 3.400 ευρώ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις