Κηδεία Ζάρλα: Πλήθος κόσμου στη Λέσβο για το τελευταίο “αντίο” – Η αποκάλυψη του πατριού του

ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Ζάρλα: Πλήθος κόσμου στη Λέσβο για το τελευταίο “αντίο” – Η αποκάλυψη του πατριού του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κηδεία Ζάρλα: Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι, ενώ και πλήθος κόσμου που τον γνώρισε από το ριάλιτι έσπευσε να τον αποχαιρετήσει.

04.06.2019 | 15:45

Κηδεία Ζάρλα: Το τελευταίο αντίο είπαν στον Πάνο Ζάρλα, συγγενείς και φίλοι. Η κηδεία του νικητή του Power of Love, έγινε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Στύψη Λέσβου. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, στις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου, ο 28χρονος Πάνος Ζάρλας ενώ κινούνταν επί της Λεωφόρου Συγγρού στο ύψος του Ωνασείου έχασε τον έλεγχο της μηχανής του. Αποτέλεσμα αυτού να πέσει με σφοδρότητα πάνω στα κιγκλιδώματα και να χάσει ακαριαία τη ζωή του ακαριαία, ενώ δεν φορούσε προστατευτικό κράνος στο κεφάλι.

Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι, τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία. Ανάμεσά τους η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη και η Αθηνά Χρυσαντίδου, οι οποίες επίσης συμμετείχαν στο Power of Love. Συντετριμμένη η Στέλλα Μιζεράκη, στα πλάνα που έπαιξαν στην εκπομπή Ευτυχείτε, λίγη ώρα πριν την κηδεία. Η οικογένειά της έχει στείλει το δικό της στεφάνι για τον αδικοχαμένο Πάνο Ζάρλα.

Ο Πάνος Ζάρλας αγόρασε κρυφά τη μηχανή

Κάτοικος του χωριού Στύψη, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που είχε ο Πάνος Ζάρλας με τον πατριό του κάνοντας αποκαλύψεις. Όπως είπε λοιπόν, ο νικητής του Power of Love πήρε κρυφά τη μηχανή, ενώ ο πατριός του, του αγόρασε μέχρι και αμάξι το οποίο του το έστειλε στην Αθήνα, καθώς διαφωνούσε με την επιλογή του θετού γιου του.

«Ήταν ένα παιδί υπέροχο με υπερβολική αγάπη στον πατριό του, που του πρόσφερε τα πάντα. Όλο το χωριό αγάπαγε αυτήν την οικογένεια. Ο Πάνος ήταν υπέροχος, αγαπούσε τη ζωή. Ο πατριός του, του στάθηκε καλύτερα από πατέρας. Μέχρι που τώρα τελευταία του πήρε και αυτοκίνητο μόνο και μόνο για να μην πάρει μηχανή. Δεν ήθελε να πάρει μηχανή και του αγόρασε αμάξι και του το έστειλε στην Αθήνα. Ο Πάνος την πήρε κρυφά από τη μάνα του και τον πατέρα του τη μηχανή. Το είχε βάλει στο μυαλό του. Κρίμα», είπε, μεταξύ άλλων, ο πατριός του Πάνου Ζάρλα.

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Ο πατριός του περιγράφει πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα

Συγκινημένος ο πατριός του, που μεγάλωσε τον Πάνο Ζάρλα από επτά ετών μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και αποκάλυψε πως έγινε το μοιραίο τροχαίο.

«Εικασίες κάνουμε τώρα για το ατύχημα. Αυτό που μπορώ να σας πω και σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει, είναι πως δεν μπόρεσε να μαζέψει τη μηχανή βγαίνοντας από τη στροφή. Κόλλησε πάνω στις μπάρες με αποτέλεσμα να χτυπάει διαδοχικά πάνω στις μπάρες.

Αυτό που μου είπε η μητέρα του ήταν πως ήταν χαρούμενος. Είχε καταναλώσει 2-3 ποτά και έφυγε στις 12.30 για να συνεχίσει τη διασκέδασή του σε μαγαζί της παραλιακής», είπε, μεταξύ άλλων, ο πατριός του Πάνου Ζάρλα.

Η τραγική ειρωνεία αποτυπώθηκε στα προφίλ του στα social media, καθώς την ώρα που εκείνος άφηνε την τελευταία πνοή του στην άσφαλτο, οι φίλοι του ευχόταν «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του. Ο Πάνος Ζάρλας θα γινόταν 28 ετών. Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του, το προφίλ του Πάνου Ζάρλα στο Facebook, μετονομάστηκε.

«Στη μνήμη του Panos Zarlas» είναι πλέον το όνομα που έχει το προφίλ του στο Facebook.

Δείτε ακόμη:

Πάνος Ζάρλας: «Προσπαθώ ν’ αντέξω, αυτή είναι η υποχρέωσή μου», λέει η μητέρα του

Exit mobile version