Πάνος Ζάρλας: «Προσπαθώ ν’ αντέξω, αυτή είναι η υποχρέωσή μου», λέει η μητέρα του

ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Ζάρλας: «Προσπαθώ ν’ αντέξω, αυτή είναι η υποχρέωσή μου», λέει η μητέρα του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πάνος Ζάρλας: Σήμερα, Τρίτη, συγγενείς και φίλοι του Πάνου Ζάρλα θα πουν το τελευταίο αντίο στον 28χρονο Πάνο Ζάρλα.

04.06.2019 | 11:30

Πάνος Ζάρλας: Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε η μητέρα του άτυχου Πάνου Ζάρλα, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. «Εγώ μένω στην Μυτιλήνη, οπότε θα ήθελα το παιδί μου να το πάρω κοντά μου. Όταν ολοκληρωθεί η νεκροψία, η σωρός του θα ταξιδέψει και την Τρίτη έχει κανονιστεί η κηδεία του. Ο καθένας αγαπιέται από τις χάρες του και ο Πάνος έχει αγαπηθεί πολύ, επομένως είχε πολλές χάρες! Δέχτηκε περισσότερο αγάπη από ό, τι πόλεμο. Είναι πολύ ευχάριστο να ξέρεις ότι το παιδί σου αγαπήθηκε.

Κράνος γνωρίζω ότι είχε. Δυστυχώς, δεν είμαι σε θέση να εξακριβώσω αν φόραγε κράνος εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο, με ενημέρωσαν από την τροχαία ότι το ατύχημα ήταν τόσο σφοδρό που είτε φόραγε κράνος είτε όχι δε θα τον έσωζε. Γιόρτασα τα τελευταία του γενέθλια εκείνο το βράδυ… Πήρα την αγκαλιά του και το γέλιο του. Εμείς ήμασταν μία παρέα που αποφασίσαμε να του κάνουμε έκπληξη, δεν ήξερε καν ότι θα ερχόμασταν και προφανώς είχε κανονίσει κάτι άλλο! Εγώ προσπαθώ να αντέξω γιατί αυτή είναι η υποχρέωσή μου», είπε φανερά συντετριμμένη η Στέλλα Νικολάου, η μητέρα του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Ο 28χρονος Πάνος Ζάρλας, ο οποίος είχε γίνει γνωστός από το τηλεπαιχνίδι «Power of Love», έχασε την ζωή του τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης σε τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόρο Συγγρού. Ήταν περίπου 02:00, όταν ο 28χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.

Η μηχανή προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Τραγική ειρωνία; Είχε τα γενέθλια του και επέστρεφε από το πάρτι που είχε διοργανώσει η μητέρα με τους φίλους του. Ο Πάνος Ζάρλας είχε μπει στο ριάλιτι αγάπης και έκανε σχέση με τη Στέλλα Μιζεράκη. Η σχέση τους, ωστόσο, είχε λήξει πρόσφατα. Η Στέλλα Μιζεράκη τον αποχαιρέτησε μέσω ενός InstaStory.

Πάνος Ζάρλας: Σήμερα το “αντίο”

Σήμερα, Τρίτη, συγγενείς και φίλοι του Πάνου Ζάρλα θα πουν το τελευταίο αντίο στον 28χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής, ανήμερα των γενεθλίων του. Η κηδεία του θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μυτιλήνη. Η μητέρα του εκλιπόντος, Στέλλα Νικολάου, με ανάρτησή της στο Facebook αποκάλυψε την τελευταία του επιθυμία.

Συγκεκριμένα, έγραψε: Ο Πάνος Ζάρλας λάτρευε τα παιδιά! Επιθυμία του λοιπόν και της οικογένειάς του αντί στεφάνων στη μνήμη του τα χρήματα να συγκεντρωθούν για τη βοήθεια του μικρού κοριτσιού που πρόκειται να χειρουργηθεί».

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του Πάνου Ζάρλα, τη Λέσβο, ταξίδεψαν το βράδυ της Δευτέρας κάποιοι από τους πρώην συμπαίκτες του στο reality αγάπης του ΣΚΑΪ, ενώ πριν λίγη ώρα έφτασε στο νησί και η σορός του νικητή του Power Of Love 1, συνοδευόμενη από την πρώην σύντροφό του, Στέλλα Μιζεράκη και την καλή τους φίλη, Αθηνά Χρυσαντίδου.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το TLIFE θα δεις το αυτοκίνητο που μετέφερε τη σορό του Πάνου Ζάρλα να αποβιβάζεται από το πλοίο και ακριβώς από πίσω να ακολουθούν οι δύο γυναίκες.

Exit mobile version