Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Athens Pride 2019: Η Ελένη Φουρέιρα στη μεγάλη γιορτή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Athens Pride 2019: Η Ελένη Φουρέιρα στη μεγάλη γιορτή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας

Athens Pride 2019: Μετά την εκπληκτική της εμφάνιση στη Eurovision, δηλώνει ξανά «Proud of Pride»

Athens Pride 2019: Ενώ κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το Athens Pride 2019, η Ελένη Φουρέιρα, μια καλλιτέχνιδα με τεράστιο φαν κλαμπ στην γκέι κοινότητα, ανακοίνωσε την επιστροφή της στον θεσμό. Δηλώνοντας περήφανη για τη συμμετοχή της και φέτος σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της ελληνικής ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, η σταρ επιβεβαίωσε μέσω Instagram ότι θα τραγουδήσει και αυτή τη χρονιά στο Athens Pride, εκφράζοντας έμπρακτα την στήριξή της στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες. Μετά την λαμπερή της εμφάνιση στην Eurovision, η οποία αποθεώθηκε από δεκάδες ξένα ΜΜΕ, η Ελένη Φουρέιρα θα βρεθεί στην Αθήνα για μια συναυλία στο πλαίσιο του Athens Pride.

Υπενθυμίζεται ότι το ετήσιο Athens Pride θα περιλαμβάνει, όπως κάθε χρονιά, δράσεις και εκδηλώσεις όλη την εβδομάδα, που θα κορυφωθούν με την μεγάλη παρέλαση το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου. Οι διοργανωτές του Athens Pride έχουν αποφασίσει και το σλόγκαν της φετινής χρονιάς: «Ο δρόμος είχε τη δική μας ιστορία» θα αναγράφεται σε πλακάτ και πανό το Σάββατο, καθώς συμπληρώνονται 50 χρόνια από την εξέγερση του Στόουνγουόλ στο Μανχάταν. Τα γεγονότα εκείνα θεωρούνται ορόσημο για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και η απαρχή του θεσμού των Pride, που πλέον έχει καθιερωθεί σε δεκάδες χώρες του κόσμου.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Proud of Pride! An honour to be serving and representing by headling #athenspride2019 !!!! More to come 😉 happy #pridemonth 🔮 @athensprideofficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Οι διοργανωτές του Athens Pride όμως θέλουν να συνδέσουν με το σύνθημα αυτό και τις διαδηλώσεις στην Ελλάδα υπέρ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ, καθώς και να αποτίσουν φόρο τιμής στον Ζακ Κωστόπουλο, που έχασε τη ζωή του στο δρόμο, στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, στην Ομόνοια.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις