Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γκλέτσος: Έχασε από τον Σπανό και προειδοποιεί – “Προσέξτε, δεν θα έχουμε πατρίδα” (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γκλέτσος: Έχασε από τον Σπανό και προειδοποιεί – “Προσέξτε, δεν θα έχουμε πατρίδα” (vid)

Γκλέτσος: Ο Απόστολος Γκλέτσος προσπάθησε να κερδίσει την Περιφέρεια Στερεάς, αλλά ηττήθηκε από τον «γαλάζιο» υποψήφιο Φάνη Σπανό.

Γκλέτσος: Ο Φάνης Σπανός είναι ο νέος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών, καθώς προηγείται του Απόστολου Γκλέτσου. Συγκεκριμένα, στο 74,01% της ενσωμάτωσης, ο κ. Σπανός βρίσκεται μπροστά με 52,36% έναντι του 47,64% του Απόστολου Γκλέτσου. Ο Απόστολος Γκλέτσος, σε δηλώσεις του, παραδέχθηκε την ήττα του και δήλωσε στήριξη στον κ. Σπανό. «Θα λέμε “ναι σε όλα” a priori σε ό,τι έργο είναι να γίνει. Θα είμαστε παρόντες νομικά και τεχνοκρατικά κυρίως κατά την παράδοση. «Δεν θέλουμε ούτε καρέκλα, ούτε καρεκλίτσα», πρόσθεσε και έκανε έκκληση προς τους πολιτικούς αρχηγούς «αφού πληρώσαμε την απειρία Τσίπρα, να δώσουν επιλογές στον λαό, δεν είναι επιλογή ο Μητσοτάκης, είναι η Ελλάδα στα βράχια».

Ο κ. Γκλέτσος είχε δηλώσει και μετά την άσκηση του εκλογικού του καθήκοντος πως θα συνεργαστεί μαζί με τον κ. Σπανό και θα τον στηρίξει σε όλα τα έργα που θα προκύψουν για την Περιφέρεια. Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη Κυριακή, ο μεν Σπανός κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό 39,71% ενώ ο Απόστολος Γκλέτσος 28,84%.

Ο Φάνης Σπανός

Ο Απόστολος Γκλέτσος πήγε στο εκλογικό τμήμα του αντιπάλου του και δήλωσε «Βάζουμε πλάτη, δεν θέλουμε καρέκλες, θα λέμε ναι σε όλα τα έργα». Συνέχισε λέγοντας: «Η επιλογή Μητσοτάκη είναι ξανά η Ελλάδα στα βράχια. Κάνω έκκληση σε Σημίτη και Γεννηματά, στον έμπειρο και σωστά τιμωρημένο Τσίπρα, στον Κουτσούμπα να δώσουν επιλογές στο λαό. Δεν είναι επιλογή ο Μητσοτάκης. Προς Θεού, Προσέξτε! Δεν θα έχουμε πατρίδα. Δεν θα έχουμε χώρα. Κάντε κάτι…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις