Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ράντου – Παπακωνσταντίνου κόρη: Η vintage φωτογραφία από το μαιευτήριο
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ράντου – Παπακωνσταντίνου κόρη: Η vintage φωτογραφία από το μαιευτήριο

Ράντου - Παπακωνσταντίνου κόρη: Το αγαπημένο ζευγάρι έχει μία 24χρονη κόρη, που ασχολείται με τη ζωγραφική.

Ράντου – Παπακωνσταντίνου κόρη: Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια μαζί με την 24χρονη, σήμερα, κόρη τους Νικολέττα. Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για την αμοιβαία αγάπη που τους ενώνει, αφού ο ένας δεν λείπει στιγμή από το πλευρό του άλλου. Πριν λίγες μέρες, το προφίλ του «VintageGreece» στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Ελένη Ράντου και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου μέσα από μαιευτήριο. Οι δυο τους, 24 χρόνια πριν, πόζαραν εμφανώς συγκινημένοι με τη νεογέννητη κορούλα τους με την ευτυχία να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι μαζί 30 ολόκληρα χρόνια.  Ένας γάμος με διακυμάνσεις, όπως έχουν εξομολογηθεί και οι δύο. Η Νικολέτα δεν έγινε ούτε ηθοποιός, ούτε τραγουδίστρια. Ωστόσο, δεν ξέφυγε από τα καλλιτεχνικά μονοπάτια. Ασχολείται με τη ζωγραφική.  Οι δημόσιες εμφανίσεις σπάνιες. Άλλωστε, η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν είναι από τα ζευγάρια που κρέμασαν τη ζωή τους στα μανταλάκια.  Έζησαν τη ζωή τους πέρα από την τηλεόραση και τις καλλιτεχνικές σκηνές αθόρυβα, μεγαλώνοντας την κόρη τους. Και έτσι και εκείνη δεν είχε ποτέ στόχο να απασχολήσει τα ΜΜΕ.

Η υπέροχη Ελένη Ράντου είχε απασχολήσει τα μέσα όταν δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι θεωρεί δεδομένο πως ο σύζυγός της την έχει απατήσει κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης σχέσης τους, γεγονός που δεν την ενοχλεί.

«Με τον Βασίλη είμαστε μαζί εικοσιπέντε χρόνια… λες να μην μ’ έχει απατήσει; Αποκλείεται! Μου αρκεί να μη μ’ έχει προδώσει! Να μην έχει σταματήσει να υπάρχει ανάμεσα μας η ερωτική συνωμοσία. Για μένα οι αληθινές σχέσεις, όταν κρατούν καιρό, είναι συνωμοτικές, η κάθε μια έχει τον δικό της συνωμοτικό κώδικα. Ακόμα και η σχέση με συναδέλφους ηθοποιούς, έχει τη δική της συνωμοσία από τη στιγμή που δύο άνθρωποι φτιάχνουν ένα σύμπαν. Προδοσία σ’ αυτή την περίπτωση είναι να σε δώσει ο άλλος στεγνά, «σπάζοντας» τον κώδικα», δήλωνε η Ελένη Ράντου.

Η κόρη τους, Νικολέτα

«Άλλο είναι η προδοσία κι άλλο είναι η απιστία. Η απιστία δεν με χαλάει καθόλου, αν ακόμα διατηρείται η επικοινωνία, γιατί μπορώ να καταλάβω πως κάποιος που ζει χρόνια μ’ έναν μόνο άνθρωπο μπορεί σε μια στιγμή κάπου να σκαλώσει, να θέλει ν’ αλλάξει λίγο τις εντυπώσεις του, άλλωστε η απιστία -πολλές φορές- πυροδοτεί τη σχέση και τη δυναμώνει. Προσωπικά, έχω ζήσει μακροχρόνιες σχέσεις, η μικρότερη έφτανε τα πέντε χρόνια και μπορώ να τις καταλάβω. Η προδοσία βέβαια, είναι άλλο πράγμα. Σημαίνει σε μειώνω για να βρω κουράγιο να φύγω! Δεν την συγχωρώ», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις