Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξυλοδαρμός – Λαγανάς: Οι γονείς του άτυχου 35χρονου δώρισαν τα όργανά του
ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός – Λαγανάς: Οι γονείς του άτυχου 35χρονου δώρισαν τα όργανά του

Ξυλοδαρμός - Λαγανάς: Ο 35χρονος Βρετανός κατέληξε, μετά από ξυλοδαρμό που δέχθηκε σε κεντρικό δρόμο του Λαγανά.

Ξυλοδαρμός – Λαγανάς: Κατέληξε ο 35χρονος Βρετανός, ο οποίος νοσηλευόταν στην εντατική του Αττικού Νοσοκομείου, μετά από καβγά που είχε με ομοεθνείς του, αργά το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης στο κεντρικό δρόμο του Λαγανά, στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άτυχος άντρας διασκέδαζε σε γνωστό μπαρ της περιοχής όπου ήταν θαμώνες και οι άλλοι δύο Βρετανοί. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, οι δύο άντρες κινήθηκαν απειλητικά προς το θύμα, άρχισαν να το σπρώχνουν και μετά βγήκαν εκτός μαγαζιού.

Ο ένας εκ των δύο Βρετανών, έδωσε μια γροθιά στο θύμα, το οποίο κατά την πτώση χτύπησε στην πίσω πλευρά του κεφαλιού στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στη συνέχεια οι δύο νεαροί έφυγαν από το χώρο, αλλά περαστικός είχε καταγράψει με βίντεο το περιστατικό και το παρέδωσε στην Αστυνομία Ζακύνθου, όπου μετά από λίγη ώρα εντόπισε και συνέλαβε τους δύο άντρες.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε, από το αστυνομικό τμήμα Ζακύνθου, δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία.  Ο άτυχος 35χρονος, οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου και από εκεί με σκάφος της πολεμικής αεροπορίας έγινε αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο των Αθηνών. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και βρισκόταν μαζί με την παρέα του στην Ζάκυνθο για τον γάμο ενός φίλου του. Οι γονείς του, παρά τη θλίψη, βρήκαν τη δύναμη να δωρίσουν τα όργανά του, για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις