Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρέγιες: Σπαρακτικό βίντεο από την έκπληξη στις κόρες του
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρέγιες: Σπαρακτικό βίντεο από την έκπληξη στις κόρες του

Ρέγιες: Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες κάνει έκπληξη στις δύο πανέμορφες κορούλες του, μπαίνοντας ξαφνικά μέσα στο σπίτι.

Ρέγιες: Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες “έφυγε” σε ηλικία μόλις 35 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα. Έκανε μια καριέρα αξιοζήλευτη, κατέκτησε τα πάντα και δυστυχώς «έφυγε» νωρίς… Ο λόγος για τον διεθνή Ισπανό ποδοσφαιριστή, Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος έχουν ήδη δει το «φως» της δημοσιότητας και μαρτυρούν πως ο 35χρονος αθλητής βρήκε τραγικό θάνατο. Το αυτοκίνητο έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών και ολόκληρος ο κόσμος είναι πραγματικά συγκλονισμένος από την είδηση. Το Twitter και τα υπόλοιπα social media έχουν κατακλυστεί από βίντεο και φωτογραφίες τόσο της ένδοξης καριέρας του, όσο και της προσωπικής του ζωής.

Σχετικά με αυτή την πτυχή, υπάρχει κι ένα βίντεο που ραγίζει καρδιές. Δείχνει τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες να κάνει έκπληξη στις δύο πανέμορφες κορούλες του, μπαίνοντας ξαφνικά μέσα στο σπίτι. Είναι η στιγμή που τα κοριτσάκια βλέπουν ξανά τον μπαμπά τους μετά από απουσία δύο ολόκληρων μηνών, αφού ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν για αγωνιστικές υποχρεώσεις στην μακρινή Κίνα. Τα βλέμματα των δύο κοριτσιών του, όταν βλέπουν ξανά τον μπαμπά τους τα λένε όλα…

https://twitter.com/FootballVines/status/1134824434622238720?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1134824434622238720&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fkosmos%2Fregies-sparaktiko-vinteo-apo-tin-ekpliksi-stis-koroules-tou%2F2793216%2F

Ρέγιες: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Η αθλητική Ισπανία πενθεί για το χαμό του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες και η Σεβίλλη -ομάδα με την οποία “εκτοξεύθηκε” η καριέρα του και κατέκτησε τρία Europa League- θέλει να συμμετάσχει στο πένθος της οικογένειας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή. Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 35 ετών σε αυτοκινητικό δυστύχημα το οποίο συνέβη κοντά στην Ουτρέρα τη πόλη στην οποία γεννήθηκε.

Όπως έγινε γνωστό από τον πρόεδρο της Σεβίλλης, Πέπε Κάστρο, η σορός του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Κυριακή (02.06.2019) στο Σάντσεθ Πιθχουάν από τις 4 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ. Οι φίλοι της Σεβίλλης -και όχι μόνο- θα έχουν έτσι την ευκαιρία να πουν τον τελευταίο “αντίο” στον Χουάν Αντόνιο Ρέγιες.

Ρέγιες: Συντετριμμένοι οι Γκασόλ και Γιουλ

Ο Ισπανός σέντερ των Μιλγουόκι Μπακς εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες με ανάρτηση του στο twitter. «Πολύ λυπημένος με τα νέα. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του και τους οικείους του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Αναπαύσου εν ειρήνη, Χοσέ Αντόνιο Ρέγες», έγραψε ο Γκασόλ.

https://twitter.com/paugasol/status/1134831160436174849?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1134831160436174849&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fathlitika%2Fpodosfairo%2Fregies-syntetrimmenoi-oi-gkasol-kai-gioul-etsi-ton-apoxairetisan-pics%2F2793234%2F

Μέσω twitter αποχαιρέτησε τον Ρέγιες κι ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Γιουλ. «Αναπαύσου εν ειρήνη Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες. Συμπαραστέκομαι και εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και το φιλικό του περιβάλλον», ήταν το μήνυμα του Ισπανού γκαρντ.

Σέρχιο Ράμος: «Είμαι κατεστραμμένος, δεν έχω λόγια»

«Είμαι κατεστραμμένος. Δεν έχω λόγια. Όλη την αγάπη στην οικογένειά του. Πάντα θα σε θυμόμαστε φίλε. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ», έγραψε ο Ράμος, ο οποίος, όπως και ο Ρέγες, αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σεβίλλης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις