Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Καταλονία: Πάρτι με «καυτό» στριπτίζ σε αποδυτήρια ποδοσφαιρικής ομάδας για την άνοδο! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καταλονία: Πάρτι με «καυτό» στριπτίζ σε αποδυτήρια ποδοσφαιρικής ομάδας για την άνοδο! (vid)

Καταλονία: Το άτομο που είχε την ατυχή έμπνευση να προσλάβει την χορεύτρια βρήκε τον μπελά του

Καταλονία: Τον μπελά του βρήκε ο γραμματέας ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου στην Καταλονία, αφού η ατυχής του έμπνευση να φέρει στριπτιζέζ στα αποδυτήρια με αφορμή την άνοδο κατηγορίας της ομάδας, μπορεί να του στοιχίσει τη δουλειά του. Σύμφωνα με τα καταλανικά ΜΜΕ, το περιστατικό συνέβη ακριβώς μετά το τέλος του αγώνα ποδοσφαίρου του περασμένου Σαββάτου, με τον οποίο η ομάδα Esportiu Llançà κατάφερε να ανέβει από την Γ’ Κατηγορία στην Β. Ενθουσιασμένος από τη μεγάλη νίκη, ο γραμματέας του Συλλόγου θέλησε να κάνει μια έκπληξη στους παίκτες. Έτσι προσκάλεσε μια χυμώδη στριπτιζέζ να δώσει ένα σόου στα αποδυτήρια, χωρίς να προειδοποιήσει κανέναν.

Όλα θα είχαν τελειώσει εκεί, αν μια τοπική εφημερίδα (Diari de Girona) δεν είχε πάρει χαμπάρι τι συνέβη και δεν είχε δημοσιεύσει στην διαδικτυακή της εκδοση το βίντεο με τον αισθησιακό χορό της στρίπερ. Στο επίμαχο κλιπ καλλονή εμφανίζεται να μπαίνει στα αποδυτήρια όπου οι παίκτες κάθονται κυκλικά, και να αφαιρεί σιγά σιγά τα ρούχα της χορεύοντας. Εκείνοι δείχνουν περισσότερο αμήχανοι παρά ενθουσιασμένοι, πράγμα κατανοητό αν σκεφτεί κανείς ότι μέσα στα αποδυτήρια, για να πανηγυρίσουν μαζί τους, ήταν οι μητέρες τους και οι αδερφές τους!

Καταλονία: Οι αντιδράσεις και η ανακοίνωση

Μετά την κυκλοφορία του βίντεο, πολλοί χρήστες στα social media κατηγόρησαν τον σύλλογο για σεξισμό και για έλλειψη σεβασμού για τον χώρο του κοινοτικού γηπέδου όπου διεξήχθη ο αγώνας.

Μέσω Facebook, η διοίκηση της Esportiu Llançà ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το σόου δεν είχε οργανωθεί από τον σύλλογο «αλλά από ένα και μόνο άτομο που θέλησε να κάνει έκπληξη στους παίκτες».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις