Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βελόπουλος – Χρυσή Αυγή: Ανάρτηση “φωτιά” από τον Παναγιώταρο – “Θες να σου θυμίσω;”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος – Χρυσή Αυγή: Ανάρτηση “φωτιά” από τον Παναγιώταρο – “Θες να σου θυμίσω;”

Βελόπουλος - Χρυσή Αυγή: Ο Ηλίας Παναγιώταρος "απαντά" στις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου στο κανάλι του Φαλήρου.

Βελόπουλος – Χρυσή Αυγή: “Φωτιές” βάζει στον Κυριάκο Βελόπουλο, ανάρτηση στο twitter του Ηλία Παναγιώταρου της Χρυσής Αυγής. Ο υπόδικος βουλευτής της οργάνωσης αποκαλύπτει, ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος, παρακαλούσε τους επικεφαλής της Χ.Α. να πολιτευθεί μαζί τους, στις εκλογές του 2015. Η ανάρτηση του Ηλία Παναγιώταρου, ήρθε σαν συνέχεια των δηλώσεών του για τις σχέσεις του με την Χρυσή Αυγή, λέγοντας σε συνέντευξή του, ότι «τα πολύ ναζιστικά τον βρίσκουν κάθετα αντίθετο» και ότι «θα ήταν περήφανος αν εξαφάνιζε τους ναζί από τη χώρα».

Προσθέτοντας ο Κυριάκος Βελόπουλος, ότι «δεν είναι όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής ναζί» και ότι αυτός θα τούς «ήθελε μαζί του». Απαντώντας στον Κυριάκο Βελόπουλο, ο Ηλίας Παναγιώταρος έγραψε για «τηλεκομπογιαννίτη» που παρακαλούσε να κατέβει στις εκλογές με την Χρυσή Αυγή, και απειλώντας τον ότι αν θέλει, θα του θυμίσει το μέρος όπου έγινε η συνάντηση και τι παρήγγειλαν.

Η ανάρτηση του Ηλία Παναγιώταρου στο twitter:

ΑΝΤΙΝΑΖΙ” ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΪ: ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΤΟΥΣ “ΝΑΖΙ” ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΒΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΙΟΣ ΤΗΛΕΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΗΣ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ(ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ) ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΝΑΡΗ ΤΟΥ 2015; ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ;

Τότε δεν είμασταν ναζί;;;

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις