Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Τζινιέρη: Δείτε την κουκλάρα παίκτρια του Deal που «τρέλανε» Φερεντίνο, τραπεζίτη και κοινό (vid)
LIFESTYLE

Μαρία Τζινιέρη: Δείτε την κουκλάρα παίκτρια του Deal που «τρέλανε» Φερεντίνο, τραπεζίτη και κοινό (vid)

Μαρία Τζινιέρη: Για πολλά... εγκεφαλικά ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Deal

Μαρία Τζινιέρη: Το χθεσινό επεισόδιο του Deal, με πρωταγωνίστρια την παίκτρια Μαρία Τζινιέρη ήταν άκρως… ακατάλληλο για καρδιακούς. Η εμφάνιση της όμορφης Μαρίας προκάλεσε χτυποκάρδια και ανέβασε τους παλμούς, όχι μόνο λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης αλλά και των επιλογών της στο παιχνίδι, που εκτόξευσαν την αγωνία στα ύψη και χάρισαν στο κοινό ένα αξέχαστο θέαμα. Η Μαρία Τζινιέρη, τραγουδίστρια στο επάγγελμα, είναι κόρη της Τζούλη Τζινιέρη – συντρόφου του γνωστού κλαρινίστα Γιώργου Μάγκα. Η νεαρή κοπέλα έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, όπως ο Πάνος Κιάμος, ο Νίκος Βέρτης και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ στο τηλεοπτικό κοινό έγινε γνωστή από τη τη συμμετοχή της στο μουσικό talent show του ΑΝΤ1 «Rising Star».

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο του Βόλου, η Μαρία Τζινιέρη αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του Alpha, απέναντι στον Χρήστο Φερεντίνο. Συμμετέχοντας σε πάνω από 60 επεισόδια και ενώ είχε πάρει την θέση του αρχηγού, ήρθε και η δική της στιγμή να έρθει αντιμέτωπη με τον διάσημο πλέον τραπεζίτη του παιχνιδιού και τα κόκκινα κουτιά. Ωστόσο το παιχνίδι της εξελίχθηκε σε θρίλερ για… γερά νεύρα, με αποτέλεσμα σήμερα οι πάντες να συζητούν για εκείνη, και το θάρρος της να κοντράρει στα ίσα τον τραπεζίτη.

 

Έχοντας διαλέξει σωστά τα κουτιά της η Μαρία είχε χάσει τις 60.000 ευρώ, αλλά είχε κρατήσει μέσα παιχνίδι το κουτί με τις 40.000. Όταν η Μαρία έμεινε με τις 10.000 και τις 40.000 μέσα στο παιχνίδι, ο τραπεζίτης της πρότεινε 22.000, ωστόσο εκείνη χτύπησε τρεις φορές το κουτί της απορρίπτοντας την πρόταση του.

 

Τελικά το κουτί της έκρυβε μέσα τις 10.000 αλλά αυτό που έκανε η παίκτρια του Deal ήταν να κρατήσει την αγωνία ζωντανή μέχρι τέλους.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις