Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βελόπουλος – κόμμα: Στήνεις ένα τείχος στον Έβρο, βάζεις κι ένα ναρκοπέδιο και… μια χαρά (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος – κόμμα: Στήνεις ένα τείχος στον Έβρο, βάζεις κι ένα ναρκοπέδιο και… μια χαρά (vid)

Βελόπουλος - κόμμα: Η έκπληξη των Ευρωεκλογών που ακούει στο όνομα Κυριάκος Βελόπουλος, άρχισε τις δημόσιες "προκλήσεις".

Βελόπουλος – κόμμα: Θέσεις που σίγουρα παραπέμπουν στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε ο Κυριάκος Βελόπουλος, η έκπληξη των Ευρωεκλογών. Ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης», που συγκέντρωσε ποσοστό πάνω από 4% στις ευρωεκλογές και εκλέγει έναν ευρωβουλευτή, πρότεινε την κατασκευή τείχους στον Έβρο και την οριοθέτηση ναρκοπεδίου στα σύνορα, ώστε να «πάνε από εκεί που ήρθαν» οι «λαθροεισβολείς», όπως δήλωσε σε εκπομπή του One Channel την Τρίτη. «Τείχος στον Έβρο και ναρκοπέδιο ώστε να προφυλασσόμαστε κι από τους Τούρκους» τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «αν γίνει πόλεμος, οι Τούρκοι θα φτάσουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη».

«Στήνεις ένα τείχος από το Δέλτα του Έβρου ως το Τριεθνές, βάζεις κι ένα ναρκοπέδιο ωραίο όπως έκαναν οι Βούλγαροι από την άλλη πλευρά και είσαι μια χαρά» πρόσθεσε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης που θα εκπροσωπήσει, μαζί με τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές, την Ελλάδα στο ευρωκοινοβούλιο.

Έτοιμος να παραιτηθεί ο Βελόπουλος

«Θέλω να είμαι στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν το βλέπω να μένω στο Ευρωκοινοβούλιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης o οποίος επικαλέστηκε και τις επιχειρηματικές του επιχειρήσεις που τον κρατούν στην χώρα. Σε αυτή την περίπτωση ευρωβουλευτής του κόμματος θα είναι ο επιλαχόντας, Φράγκος Εμμανουήλ. Ερωτώμενος αν ανήκει στην ίδια ευρωπαϊκή «οικογένεια» που ανήκουν η Λεπέν, ο Σαλβίνι και ο Όρμπαν, ο κ. Βελόπουλος σημείωσε: «Ψηλαφίζοντας λίγο δημοσιογραφικά τις απόψεις των ανθρώπων αυτών συμφωνώ στα περί λαθρομεταναστών. Διαφωνώ με την κυρία Λεπέν σε πολλά περί των ναζιστών, άρα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Όταν θα πάμε εκεί θα δούμε τι πρεσβεύει ο καθένας. Υπάρχει και η ομάδα των Ευρωσκεπτικιστών από την Αγγλία. Το βλέπω πιο θετικά. Αυτά τα πολύ ναζιστικά εμένα με βρίσκουν κάθετα αντίθετο».

«Αν εξαφάνιζα τους Ναζί από την χώρα θα ήμουν περήφανος. Τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής τους θέλω κι εγώ. Να σκεφτούν ελληνικά» συμπλήρωσε. Όταν ζητήθηκε από τον κ. Βελόπουλο να εξηγήσει για την φράση «πολύ ναζιστικά» είπε: «Ο Σαλβίνι και ο Όρμπαν δεν κατηγορήθηκαν για ναζιστική συμπεριφορά. Η Λεπέν ναι. Να είμαστε δημοσιογραφικά συνεπείς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις