Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ράμος – Ρεάλ: Ο πρόεδρος, δεν τον αφήνει να φύγει… τζάμπα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ράμος – Ρεάλ: Ο πρόεδρος, δεν τον αφήνει να φύγει… τζάμπα

Ράμος - Ρεάλ: Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ επιβεβαίωσε το αίτημα του Σέρχιο Ράμος για μεταγραφή σε ομάδα της Κίνας.

Ράμος – Ρεάλ: «Είπα στον Ράμος ότι είναι αδύνατον η Ρεάλ Μαδρίτης να αφήσει τον αρχηγό της να φύγει τζάμπα…». Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Onda Sero επιβεβαίωσε τα σενάρια φυγής του αμυντικού, αλλά έδωσε νέα διάσταση στην όλη υπόθεση.

«Ο Σέρχιο ήρθε στο γραφείο με τον ατζέντη του και μου είπαν ότι έχουν μια πολύ καλή προσφορά από την Κίνα, ωστόσο οι νέοι κανόνες που έχουν επιβληθεί δεν επιτρέπουν στις ομάδες να πληρώσουν γι’ αυτή τη μεταγραφή το σύλλογο του ποδοσφαιριστή», αποκάλυψε ο διοικητικός ηγέτης της Ρεάλ. Μάλιστα, λίγο μετά τον αποκλεισμό σοκ από τον Άγιαξ στους 16 του Champions League φέρεται να είχε σοβαρό λεκτικό επεισόδιο στα αποδυτήρια της ομάδας με τον Ράμος.

«Με πληρώνεις κι έφυγα. Έχω δώσει τα πάντα και έχω ματώσει για αυτό το σήμα, τον σύλλογο, τον κόσμο και για εσένα», ήταν η ατάκα του Ράμος προς τον Πέρεθ όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα στις αρχές Μαρτίου, αλλά σχεδόν τρεις μήνες αργότερα ο Πέρεθ είναι αυτός που ζητά… λεφτά για να τον αφήσει να φύγει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις