Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές 2019: Τέλος ο Γιώργος Καρατζαφέρης από το ΛΑΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Τέλος ο Γιώργος Καρατζαφέρης από το ΛΑΟΣ

Εκλογές 2019: Όπως φαίνεται, τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, δεν άφησαν περιθώρια στον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Εκλογές 2019: Την αποχώρησή του από την ηγεσία του ΛΑ.Ο.Σ., ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Όπως φαίνεται, τα χθεσινά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών που έδωσαν στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ποσοστό 1,23% οδήγησαν τον πρόεδρό του στην απόφαση να αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών.

Όπως είπε ο κ. Καρατζαφέρης, «η ευθύνη του αποτελέσματος ανήκει στην ηγεσία του κόμματος, η οποία θα ανοίξει τον δρόμο στη Νέα Γενιά». «Ο Ελληνικός λαός έκανε τις επιλογές του οι οποίες είναι εντελώς διαφορετικές απ’ αυτές σε όλη την Ευρώπη. Μακάρι να είναι ωφέλιμες για την Ελλάδα», ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος ευχαρίστησε «όλους εκείνους σε όλη την Ελλάδα που προσπάθησαν σκληρά για ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

«Η ευθύνη του αποτελέσματος ανήκει στην ηγεσία του κόμματος και η οποία θ’ ανοίξει τον δρόμο στην Νέα Γενιά. Η νέα ηγεσία του κόμματος θα σχεδιάσει την στρατηγική εν’ όψει των Εθνικών εκλογών», τόνισε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις