Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ευρωεκλογές 2019: Viral η φωτο με τον Καραμανλή και τη Μαρίνα Πατούλη στην ομιλία Μητσοτάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2019: Viral η φωτο με τον Καραμανλή και τη Μαρίνα Πατούλη στην ομιλία Μητσοτάκη

Ευρωεκλογές 2019: Την κεντρική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη προλόγισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης κι εκεί ήταν φυσικά η σύζυγός του, Μαρίνα.

Ευρωεκλογές 2019: Viral έγινε μία φωτογραφία, με πρωταγωνιστές τον Κώστα Καραμανλή και τη Μαρίνα Πατούλη, σύζυγος του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, που βρέθηκαν δίπλα – δίπλα στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Περιστέρι ενόψει των εκλογών. Ήταν η κεντρική προεκλογική ομιλία του προέδρου της ΝΔ και έγινε σε ένα ενωτικό κλίμα ευφορίας, αφού και οι τρεις πρώην πρόεδροι του κόμματος ήταν παρόντες, οι Αντώνης Σαμαράς, Κώστας Καραμανλής και Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Παπανδρέου» βρέθηκαν πάνω από 5.000 άνθρωποι.

Την κεντρική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη προλόγισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, που χαρακτηρίζεται ήδη ως νικητής. Έτσι, στις πρώτες σειρές της εκδήλωσης βρέθηκε η σύζυγός του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Γιώργο Πατούλη του είπε ότι θα είναι ο επόμενος περιφερειάρχης και ότι τον περιμένει πολλή δουλειά. «Και εσάς, κ. Μπακογιάννη, σας περιμένει πολλή δουλειά», είπε απευθυνόμενος και στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων.

«Στις 26 ψηφίζουμε, στις 27 σελίδα γυρίζουμε. Και αυτή τη νέα σελίδα για την πατρίδα μας πρέπει να τη γράψουμε όλοι μαζί», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και κάλεσε τους νέους να ψηφίσουν.

Οι τρεις πρώην πρόεδροι της ΝΔ στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου. Κορυφαία στιγμή της ημέρας ήταν η δήλωση του συνήθως σιωπηλού Κώστα Καραμανλή. «Είμαστε όλοι εδώ συστρατευμένοι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη για καθαρή νίκη στις εκλογές». Όπως είπε ο πρώην πρωθυπουργός, «η χώρα έχει ανάγκη από μια ισχυρή κυβέρνηση η οποία μπορεί να την οδηγήσει στην ανάπτυξη, στην ασφάλεια και στον χειρισμό των κρίσιμων εθνικών θεμάτων». «Αυτή την προοπτική μόνο η παράταξή μας μπορεί να την εγγυηθεί».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κώστας Καραμανλής και Μαρίνα Πατούλη συναντήθηκαν στις πρώτες θέσεις του γηπέδου -αφού κάποια στιγμή μετακινήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης που καθόταν ανάμεσά τους- και η κοινή τους φωτογραφία τράβηξε την προσοχή των χρηστών και έγινε viral στο διαδίκτυο. Ο κ. Καραμανλής δεν φαινόταν και πολύ ορεξάτος, εκτός από κάποια στιγμή που ο Άδωνις Γεωργιάδης που καθόταν δίπλα του του είπε κάτι αστείο.

Η viral φωτογραφία:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις