Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 14χρονη Μοσχάτο: Η έφηβη αυτόχειρας είχε αποπλανηθεί από 43χρονο – Το τραγικό της σημείωμα
ΕΛΛΑΔΑ

14χρονη Μοσχάτο: Η έφηβη αυτόχειρας είχε αποπλανηθεί από 43χρονο – Το τραγικό της σημείωμα

14χρονη Μοσχάτο: Οι γονείς του κοριτσιού είχαν καταγγείλει τον αδίστακτο άνδρα, που φέρεται να είχε σχέση και με άλλη ανήλικη

14χρονη Μοσχάτο: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την αυτοκτονία του 14χρονου κοριτσιού στο Μοσχάτο, το απόγευμα της Πέμπτης. Ένα ένα, τα κομμάτια του παζλ συνθέτουν την εικόνα της τραγωδίας, και φανερώνουν τι μπορεί να οδήγησε ένα τόσο νεαρό κορίτσι στην πράξη της απόλυτης απόγνωσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema. gr, η αυτοκτονία της 14χρονης φαίνεται να συνδέεται με την σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί, και την οποία κατήγγειλαν προ ημερών στις αρχές οι γονείς της. Οι πληροφορίες του site αναφέρουν συγκεκριμένα ότι κορίτσι είχε αποπλανηθεί από 43χρονο άνδρα, ο οποίος διατηρεί κατάστημα στην περιοχή όπου ήταν το σπίτι της.

Η αρρωστημένη αυτή «σχέση» έγινε αντιληπτή από τη μητέρα του κοριτσιού, που μαζί με τον πατριό της κατήγγειλαν την υπόθεση στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας. Μάλιστα, ο πατριός του δεκατετράχρονου κοριτσιού φέρεται να χτύπησε τον φερόμενο δράστη της κακοποίησης. Ο 43χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση για την υπόθεση της 14χρονης. Ωστόσο, στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε υλικό με άλλη ανήλικη, την οποία φέρεται να είχε αποπλανήσει πριν από ενάμιση χρόνο.

Συμμαθητές της κοπέλας αναφέρουν ότι η 14χρονη βρισκόταν σε κατάσταση σοκ απ’ όσα είχαν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, η κοπέλα βρέθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο σήμερα το μεσημέρι, επικύρωσε το εισιτήριό της και στάθηκε στην άκρη της αποβάθρας. Το κορίτσι αντάλλασσε μηνύματα με έναν φίλο της στο κινητό, τον οποίο φέρεται να ενημέρωσε για τις προθέσεις της. Την ώρα που ο συρμός έφτασε στο σταθμό, η άτυχη κοπέλα έκανε πράξη αυτό που δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε γράψει στο μήνυμα κι έπεσε στις γραμμές

Το σπαρακτικό σημείωμα της 14χρονης

Η 14χρονη φαίνεται ότι επηρεάστηκε έντονα από την κατάσταση και σε μια στιγμή ιδιαίτερης φόρτισης, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. Μάλιστα, επάνω της βρέθηκε σημείωμα, το οποίο αναφέρεται «στη μεγάλη της αγάπη, τον Δ.»

To σημείωμα, το περιεχόμενο του οποίου δημοσιεύει το iefimerida, αναφέρει τα εξής: «Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει κάποτε πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δ. μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες».

Σε σοκ οι γονείς του κοριτσιού στον «Ευαγγελισμό»

Λίγη ώρα αργότερα, στον σταθμό όπου είχε αφήσει την τελευταία του πνοή το κορίτσι, έφτασαν οι γονείς του.

Και οι δύο έπεσαν λιπόθυμοι όταν έμαθαν ότι το παιδί ήταν νεκρό.

Ασθενοφόρο τους μετέφερε στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύονται σε κατάσταση σοκ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις