Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Δανία – Όργια: Καταδίκη για πολιτικό που διοργάνωνε sex parties με 50 γυναίκες και 12 άνδρες!
PLUS

Δανία – Όργια: Καταδίκη για πολιτικό που διοργάνωνε sex parties με 50 γυναίκες και 12 άνδρες!

Δανία - Όργια: Αν και είχε προσπαθήσει να τα παρουσιάσει ως swinger πάρτι, στην πραγματικότητα ήταν μια καλοστημένη επιχείρηση

Δανία – Όργια: Σε έξι μήνες φυλάκιση με διετή αναστολή καταδικάστηκε ο Per Zeidler, πρώην πρόεδρος του Κοινωνικού Φιλελεύθερου Κόμματος της Δανίας, γράφοντας έτσι τον επίλογο του «σκάνδαλο των οργίων» που διέκοψε άδοξα την πολιτική του καριέρα. Ο 56χρονος Zeidler, μαζί με τον 55χρονο συνεργό του, βρέθηκαν ένοχοι από το δικαστήριο, όταν αποδείχθηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι είχαν διοργανώσει μαζί 73 όργια σε διάφορες πόλεις της Δανίας, το διάστημα από τον Απρίλιο του 2016 μέχρι τον Νοέμβριο του 2017. Μέσω αυτής της παράνομης επιχείρησης, οι δύο άνδρες είχαν αποκομίσει συνολικά 326.000 δανικές κορόνες, (περίπου 50.000 δολάρια).

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Sputnik, οι δύο κατηγορούμενοι παραδέχτηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο δικαστήριο ότι πράγματι διοργάνωναν όργια «gangbang», στα οποία περίπου 50 γυναίκες πλάγιαζαν διαδοχικά με 8-12 άνδρες. Αρχικά οι δύο άνδρες υποστήριξαν ότι τα συγκεκριμένα event ήταν «σεξουαλικά πάρτι για swingers».  Ωστόσο, το δικαστήριο δεν πείστηκε ότι το κίνητρό τους για τη διοργάνωση των εν λόγω «εκδηλώσεων» ήταν το πάθος, αφού ήταν προφανές ότι διηύθυναν μια άκρως οργανωμένη επιχείρηση. Όσον αφορά στην κατανομή των αρμοδιοτήτων, ο συνεργός του Zeidler είχε αναλάβει να στρατολογεί τις κοπέλες, ενώ ο ίδιος ο πολιτικός ενημέρωνε τους «πελάτες».

Όπως αναφέρει το Sputnik, η εισαγγελέας στην δίκη χαρακτήρισε την επιχείρηση «άψογα οργανωμένη» και με μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων. «Πρόκειται για μια υπόθεση πρωτοφανή στη Δανία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρόλο που το λεγόμενο «σκάνδαλο gangbang» εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα πρωτοσέλιδα του Τύπου της Δανίας το 2017, εξαναγκάζοντας τον Zeidler, ηγέτη του Κοινωνικού Φιλελεύθερου Κόμματος (το οποίο είχε ιδρύσει ο ίδιος με τον γιο του) να εγκαταλείψει για πάντα την πολιτική, οι λεπτομέρειες της υπόθεσης είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις